Kolding Netavis

20 foreninger i Kolding-området får støtte

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

20 lokale foreninger i Kolding og omegn er blevet udvalgt og modtager i alt 200.000 kroner fra Spar Nord Fonden. Sammen er de inviteret til en festlig overrækkelse og fejring af bankens 200 års jubilæum.

Det er væltet ind med ansøgninger hos Spar Nord Fonden, siden fonden i foråret meldte ud, at der var en ekstra pulje penge på syv millioner kroner på vej til foreningslivet.

Anledningen til de ekstra, lokale støttemidler er Spar Nords 200 års jubilæum. Bankens største aktionær – Spar Nord Fonden – har nemlig valgt at fejre jubilæet med en ekstra håndsrækning til lokale foreninger i Kolding og resten af Danmark, hvor banken driver forretning.

-Vi har modtaget rigtig mange ansøgninger, og ud af dem er 20 foreninger i Kolding-området blevet udvalgt til en økonomisk håndsrækning på hver 10.000 kroner, fortæller Bo Uggerhøj, der er direktør i Spar Nord Fonden, i en pressemeddelelse.

-Det er opmuntrende, at så mange ansøgninger til spændende projekter er blevet sendt afsted, og jeg må sige, at det tyder godt for fremtiden, at vi har et foreningsliv med så gode initiativer og frivillige kræfter, tilføjer han.

Og de udvalgte er:

Modtagerne af Spar Nord Fondens jubilæumspulje i Kolding-området er:

 1. Kolding Krisecenter
 2. MTB Kolding
 3. Kolding KFUM boldklub
 4. Rygforeningen Kolding
 5. Seest Boldklub
 6. Haderslev Svømmeklub
 7. TEAM Haderslev KFUM
 8. Brændkjær Aktivitetsforening
 9. Forældreforeningen ved Eltang Skole og Børnehave
 10. Sanggruppen Solong
 11. Hjerteforeningen Vejen Lokalkomite
 12. Gademix
 13. Haderslev Kunstskole
 14. Foreningen af Kroniske Smerteramte og Pårørende
 15. Autismeforeningen Kreds Trekanten
 16. Kvisten
 17. BGIF – Gymnastik
 18. Prostatakræftforeningen PROPA – Region Sydjylland
 19. HMIF
 20. Scleroseforeningen Fredericia og Kolding

Lokal begejstring

Pengene er blevet taget yderst godt imod af de lokale foreninger, og også hos 200-års jubilaren Spar Nord er der begejstring over uddelingerne.

Banken har en lang tradition for at engagere sig i det lokale foreningsliv, og med denne jubilæumspulje har det været muligt at sikre endnu flere initiativer i lokalområderne til glæde for endnu flere mennesker. På mange måder en oplagt måde at fejre jubilæet på sammen med byens foreninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel