Kolding Netavis

Trafikken bliver presset det næste halve år

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Kolding Kommune.

Frem til 5. januar vil trafikken på Skamlingvejen blive mere presset på grund af en ombygning af Designskolen i Kolding.

En omfattende ombygning af Designskolen Kolding betyder, at trafikken bliver lidt mere presset på en del af Skamlingvejen fra 12. juni og frem til 5. januar, oplyser Kolding Kommune.

Fra på mandag vil der kun være én kørebane mod normalt to på Skamlingvejen ud for Designskolen mellem Buen og Kongebrogade ind mod byen. Specielt i myldretiden kan det betyde, at trafikken kommer til at glide lidt langsommere.

Mens håndværkerne arbejder på ombygningen, bliver der opstillet stilladser ved uddannelsesinstitutionen ud mod Skamlingvejen. Pladsen er så trang, at det af sikkerhedsmæssige grunde er nødvendigt at afspærre fortov og cykelsti. I stedet får fodgængere og cyklister lov til at bruge den ene kørebane frem til starten af det nye år, mens bilister må deles om den anden kørebane.

I hele perioden vil Ågade også være ensrettet. Der lukkes for indkørsel fra Kongebrogade for alle – taxaer undtaget – for at skabe lidt bedre plads til de tunge køretøjer, der kommer til at køre i området i forbindelse med ombygningen.

Designskolen Kolding genhuses midlertidigt på tidligere pædagogseminarium. Designskolen skal efter planen flytte tilbage i sommeren 2024.

trafik skamlingvejen
Trafikken bliver presset det næste halve år 1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel