Kolding Netavis

Sikker cykelvej og renovering af bymidte

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Freddy Christensen (C). Foto: Bo Nielsen.

Læserbrev af Freddy Christensen (C), byrådsmedlem, Industrivej 14, 6580 Vamdrup.

Jeg er i dag (onsdag) en glad og tilfreds politiker. To af mine mærkesager fra min valgkamp forud for det seneste kommunalvalg med i det kommunale budget for 2024.

Det betyder snart sikker cykelvej hele vejen mellem kommunens to største byer, Kolding og Vamdrup, og at der nu er også penge nok, så der kan tages fat på en tiltrængt renovering og fornyelse af bymidten i Vamdrup.

Cykelstien skal laves fra Tankedalskrydset og langs med Hylkedalsvej via Hylkedal og til Seest, hvorfra der så i forvejen er cykelsti videre ind mod centrum, ligesom der er også er cykelsti fra Vamdrup til Tankedalskrydset. Men der mangler altså et stykke ved Hylkedalsvej, som jo kommer nu.

Pengene til byfornyelsen i Vamdrup er tilvejebragt ved en kommunal ekstrabevilling på tre millioner i budget 2024 og gennem et tilskud fra staten på 9,3 millioner kroner øremærket til netop ”byfornyelse i mindre byer”.

Og sammenlagt skulle det betydes, at der nu er penge nok til man kan gå i gang med fornyelsen af bymidten i Vamdrup og det glæder jeg mig til i det bymidten er og nedslidt og trænger derfor til fornyelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel