Kolding Netavis

Rocker tilholdssted lukkes af politiet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

På baggrund af den verserende konflikt i rocker-bandemiljøet lukker Sydøstjyllands Politi et tilholdssted, hvor en rockergruppering holder til.

Det drejer sig om den såkaldte brætspilcafe ”Spilloppen”, Låsbygade 38 i Kolding. Forbuddet trådte i kraft i dag den 22. september 19 og gælder foreløbigt frem til 6. oktober klokken 19.

Lukningen sker blandt andet på baggrund af de voldsomme hændelser tidligere på måneden i København, hvor en bestemt rockergruppering blev angrebet – formentligt som et led i en verserende konflikt. Samme rockergruppering har efter politiets vurdering tilholdssted på adressen i Kolding, som altså nu bliver lukket.

-I Sydøstjyllands Politi har vi fulgt konfliktsituationen i bandemiljøet i København tæt. Politikredsen har på baggrund heraf i den seneste tid kigget på efterretninger og mulige konfliktscenarier i vores eget området med de kendte grupperinger vi af og til har her. Vores overvejelser med afsæt i det samlede billede, som vi nu står med, har ført til beslutningen om, at lukke det nævnte tilholdssted. Vi ønsker ikke uro eller utryghed ved dette tilholdssted i Kolding, og ønsker at skabe en så høj en grad af sikkerhed og tryghed for borgerne, som vi har mulighed for. Dette tiltag har til formål at forebygge, at en eventuel udvikling af konflikten måtte ramme Kolding, fortæller politiinspektør for Efterforskningscentret i Sydøstjyllands Politi, Carit Andersen, i en pressemeddelelse.

Foreløbigt gælder opholdsforbuddet i 14 dage, og hvis man overtræder forbuddet, risikerer man at blive straffet med fængsel i op til to år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel