Kolding Netavis

Nyt distributionscenter i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

GLS Denmarks nyeste distributionscenter på Venusvej i Kolding har sorteret sin første pakke. Det skete lige inden Black Friday, der er årets travleste periode. Afsendere og modtagere i Sydjylland kan se frem til at få flere pakker leveret med GLS, når de handler online.

GLS har gjort deres nyeste distributionscenter klar til at assistere højsæsonen for online handel. Med en strategisk placering på Venusvej i Kolding øger GLS deres kapacitet i Sydjylland med 20 procent, så kunder fra Fredericia og ned til grænsen kan få endnu flere pakker leveret med GLS.

Pakkedistributøren har i forvejen et distributionscenter i Kolding med adresse på Kokmose. Dette vil fremover fungere som et internationalt distributionscenter, hvorfra internationale forsendelser modtages og afsendes. Det oplyser GLS i en pressemeddelelse.

GLS, som har hovedsæde i Kolding, leverer 99 procent af deres pakker med dag-til-dag levering – også i højsæsonen. En stor del af pakkerne leveres til deres 1.700 PakkeShops, som modtager pakker mandag til lørdag. For at sikre hurtig levering i højsæsonen leverer de dog også til alle åbne PakkeShops søndagen efter Black Friday.

Udstyret med et fuldautomatisk sorteringsanlæg

Det nye distributionscenter er en udvidelse til den bygning, GLS købte for to år siden. Udvidelsen på 3.200 kvadratmeter inkluderer to nye bygninger, hvorfra pakkerne bliver fordelt ud til distributionsbiler og lastbiler, som transporterer dem til modtagere, PakkeShops og GLS’ øvrige depoter.

Den længste af de to bygninger strækker sig 126 meter, men takket være et fuldautomatisk sorteringsanlæg er der ingen behov for lange gåture. Systemets avancerede software er programmeret til at sortere GLS’ pakkemix effektivt. Det reducerer behovet for manuelt arbejde og forbedrer arbejdsgangene for GLS’ medarbejdere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel