Kolding Netavis

Kolding-spillere tog guldet med resten af det midtjyske hold

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her ses vinderholdet med pokalen. Foto: Kolding Badmintonklub.

Badminton Midtjylland tog guldet ved Kredsmatch 2023 i badminton. To Kolding-spillere var med på holdet.

I Lillebæltshallerne blev den årlige kredsmatch afviklet, hvor landets badminton-kredse dystede mod hinanden i U11, U13 og U15 rækkerne.

Kolding Badminton Klub var repræsenteret af Filippa Østergaard og Julie Søgaard, som Midtjylland havde udtaget i U15 rækken. Det midtjyske hold bestod i alt af fire piger og fem drenge.

I de indledende holdkampe vandt Midtjylland 7-2 over Sjælland. Herefter ventede Team Fyn/Sønderjylland, som blev besejret 6-3 og til slut København, som Midtjylland slog med 5-4. Herefter kunne midtjyderne sætte sig på førstepladsen i puljespillet.

Og så skulle vinderne findes i finalen. Det foregik mellem de to bedste hold i puljespillet. Midtjylland stod atter overfor København, denne gang i nye holdopstillinger.

Efter en tæt holdkamp med tætte jævnbyrdige kampe var det igen midtjyderne, der trak det længste strå og med endnu en 5-4 sejr kunne Filippa, Julie og de andre spillere tage pokalen med til det midtjyske.

Ud over nogle gode badmintonkampe, blev der også tid til en masse socialt samvær på tværs af kredsene, hvor der blandt andet blev bowlet og spillet kort.

Se billederne øverst i artiklen…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel