Kolding Netavis

Kolding midtby: For det andet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Nikolaj Steffenauer (LA). Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Læserbrev af Nikolaj Steffenauer (LA Kolding), politisk leder, Vestervænget 1a, 6000 Kolding.

Jeg ved, erhvervslivet træder i karakter og tager ansvar for at revitalisere Koldings bybillede.

Gennem dialoger med både restauratører, udlejere og andre erhvervsdrivende kan jeg fortælle at erhvervslivet i Kolding kan godt.

Debatten om tomme butikslokaler i vores gader og efterlader et indtryk af forfald. Det er afgørende, at virksomheder viser villighed til at øge deres engagement og bidrage til levende bykerne, og det ved jeg at de er. Med glæde endda.

Erhvervslivet tænker i nye baner. Der kan skabes kreative initiativer, Pop-up butikker, og kunstudstillinger, som kan tiltrække besøgende og skabe liv.

Samarbejde mellem virksomheder, ejendomsbesiddere og kommune kan føre til innovative løsninger. Det kræver blot, at vi som kommune og by ikke står i vejen for driftige initiativtagere. Det kan vi godt. Kolding kan godt.

En pulserende bymidte gavner os alle. Erhvervslivet har viljen til at engagere sig og investere i vores fælles fremtid.

Tak. Lad os sammen fylde Kolding med nyt liv og optimisme. Kolding kan godt.

Det er med stor ydmyghed og stolthed jeg onsdag aften ved et velbesøgt opstillingsmøde i LA-Sydjylland blev valgt til kandidat til Europaparlamentet.

Derfor vil jeg invitere til at komme til kulturnat og få en snak med mig om både kommunalpolitik og Europapolitk. I LAs pavillion i Torvestræde vil man kunne spille på lykkehjul med over 300 præmier fra det lokale erhvervsliv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel