Kolding Netavis

Går sammen om ny teatercafé

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Fru Maja vil blive forpagtet af den kendte kok Rasmus Vemmelund (t.h.). Pressefoto.

Kolding Egnsteater og Rasmus Vemmelund går sammen om ny teatercafé.

Kolding Egnsteater er begejstrede for at annoncere den seneste tilføjelse til deres kulturscene. Den 26. oktober åbner en teatercafe kaldet ”Fru Maja”.

Det markerer en milepæl i teatrets bestræbelser på, at skabe en berigende oplevelse for publikum. Caféen vil blive forpagtet af den kendte kok Rasmus Vemmelund og vil byde på en eksklusiv menu i smukke omgivelser:

-Vi er glade for at byde Fru Maja velkommen til Kolding Egnsteater. Denne café er mere end bare en spiseoplevelse; den er en del af vores engagement i at skabe et rum, hvor kultur og kulinariske oplevelser går hånd i hånd. Rasmus Vemmelund er en anerkendt kok, og hans talent og lidenskab vil uden tvivl berige publikums teateroplevelser, fortæller Kolding Egnsteaters direktør, Jakob Tekla Jørgensen, i en pressemeddelelse.

”Fru Maja” – en kulinarisk oplevelse

Publikum får kulinarisk oplevelse, der passer til teatrets atmosfære. Kokken Rasmus Vemmelund, der har opnået ry for sin kreativitet og sans for detaljer, vil præsentere et simpelt spisekort, der kombinerer lokale råvarer og internationale smage. Gæsterne kan se frem til en udsøgt spiseoplevelse, der passer til ethvert humør. Dette er en mulighed for at nyde førsteklasses mad i en atmosfære, der emmer af kunst og teatermagi.

Rasmus Vemmelund deler sin begejstring:

-Vi glæder os til at sætte præg på endnu en af Koldings kulturinstitutioner. Det bliver et stærkt samarbejde, i et hus, der er i rivende udvikling. Vi glæder os til at lave en uformel og hyggelig teatercafe. Vores fokus bliver at levere den høje kvalitet, vi er kendt for – og skabe en helhedsoplevelse for gæsterne i huset, siger han.

Det bliver primært Rasmus’ søster; Camilla Vemmelund – der kommer til at stå for caféen .

Hvorfor hedder caféen Fru Maja?

Caféen er opkaldt efter Kolding ukronede revydronning Maja Rasmussen. Fru Maja drev igennem en lang årrække Industrien med dets populære show Sans Souci. Først sammen med sin mand, og da han gik bort – tog Maja skeen i den anden hånd, og for personalet skyld valgte hun at drive forretningen videre på egen hånd, med enorm succes.

I 1967 blev desuden tildelt den ærefulde pris som ”Årets Kvinde”, for hende store engagement for byens kulturliv. Hun vandt også prisen som årets Koldingborger 1978.

Fru Maja vil officielt åbne sine døre den 26. oktober klokken 18, og Kolding Egnsteater og Rasmus Vemmelund inviterer alle til at komme og opleve denne spændende tilføjelse til Koldings kulinariske og kulturelle scene.

Cafeen følger teatrets åbningstider – og åbner for gæster en time før forestillinger. Maden bestilles forud via kolding-egnsteater.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel