Kolding Netavis

Ewii ansætter ny økonomidirektør

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Ewii.

Han har ledelseserfaring fra blandt andet Danfoss-koncernen.

Efter sommerferien, den 1. august, får energikoncernen Ewii med base i Kolding, ny direktør for økonomiområdet. Valget er faldet på 55-årige Lars Søndergaard, der tiltræder som økonomidirektør.

-Jeg er utrolig glad for, at vi får Lars Søndergaard med ombord som økonomidirektør. Hele vores økonomiområde er i forandring, og nu får vi glæde af Lars’ store ledelseserfaring og stærke kompetencer på området, så vi går styrket ind i de nye udfordringer, fortæller administrerende direktør Lars Bonderup Bjørn i en pressemeddelelse.

Som økonomidirektør får Lars Søndergaard ansvaret for Økonomi, IT og Back-office i Ewii-koncernen, og så bliver han en del af koncerndirektionen sammen med administrerende direktør Lars Bonderup Bjørn.

Lars Søndergaard er uddannet Cand.Oecon fra Aarhus Universitet og Cranfield School of Management og kommer senest fra en stilling som Vice President, Group Finance & Compliance i Orifarm Group. Han har tidligere været hos blandt andet Danfoss som Vice President, Group Finance samt Change Lead på ERP/Digital Transformation i koncernen. Derudover har han stor CFO-erfaring fra flere virksomheder og er ekstern lektor på Copenhagen Business School.

-Jeg glæder mig til, at starte i stillingen og til at arbejde sammen med alle de mange dygtige og engagerede kolleger i Ewii-koncernen. Det er samtidigt en udfordring med dyb mening i forhold til den nødvendige grønne omstilling af samfundet, som Ewii bidrager aktivt og helhjertet til, siger Lars Søndergaard.

I Ewii-koncernen afløser Lars Søndergaard Olaf Spliid, der fortsætter i Ewii som Senior Projekt Leder i Strategiske Projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel