Kolding Netavis

Asfaltarbejde i aften- og nattetimerne

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Medarbejdere fra Colas skal udføre asfaltarbejdet. Foto: Kolding Kommune.

De kommende uger skal der lægges ny asfalt på den trafikerede vej Skovvangen i Kolding. Arbejdet udføres i aften- og nattetimerne for at genere trafikken mindst muligt.

Mens asfaltarbejderne fræser den eksisterende belægning af og lægger ny asfalt, vil dele af Skovvangen være lukket for gennemkørsel. Til gengæld er Skovvangen åben for trafik i dagtimerne under hele projektet.

Fræsearbejdet er gået i gang og kommer til at strække sig frem til tidligt torsdag morgen. I næste uge bliver der lagt ny asfalt på strækningen fra C F Tietgens Vej og næsten ned til Ndr. Ringvej, og ugen efter asfalteres den nordlige strækning fra Vejlevej og ned til det 2. lyskryds ind mod Kolding Storcenter.

-Asfalten på en stor del af Skovvangen er slidt og skal nu udskiftes. Da der er tale om en meget trafikeret vej, udføres arbejdet i aften- og nattetimerne for at genere trafikken mindst muligt. I aften- og nattetimerne bliver der etableret omkørsel, forklarer Michael Erbs, strategisk sort/grå planlægger ved Kolding Kommune.

Fræsearbejde i uge 39

Indtil torsdag den 28. september fræses det øverste lag af asfalten af på en stor del af Skovvangen fra kl. 20.30 til kl. 05.00.

I de tidsrum vil Skovvangen være spærret for gennemkørsel på flg. strækninger:

Vejlevej-2. lyskryds ind mod Kolding Storcenter. Der etableres omkørsel via Vejlevej-C F Tietgens Vej-Skovvangen.

C F Tietgens Vej og næsten ned til Ndr. Ringvej. Der etableres omkørsel via Ndr. Ringvej-Vejlevej-C F Tietgens Vej.

Der bliver skiltet med omkørsel og afspærringer ved de berørte strækninger.

-Når asfalten er fræset af, bliver Skovvangen mere ru og ujævn at køre, og der vil ikke være nogen striber på vejen. Derfor anbefales det at køre lidt forsigtigt, når vejen er åben i dagtimerne, siger Michael Erbs.

Asfaltarbejde i uge 40

Kort asfaltarbejde Skovvangen syd
Med rødt vises den strækning, som er lukket for trafik under asfaltarbejdet. Med blåt vises omkørslen via Ndr. Ringvej-Vejlevej-C.F. Tietgens Vej.

Fra søndag den 1. oktober til fredag den 6. oktober lægges der ny asfalt på Skovvangen mellem C F Tietgens Vej og næsten ned til Ndr. Ringvej. Arbejdet udføres i aften- og nattetimerne fra kl. 20.30 til kl. 05.00.

Der etableres omkørsel via Ndr. Ringvej-Vejlevej-C.F. Tietgens Vej.

Asfaltarbejde i uge 41

Kort asfaltarbejde Skovvangen nord
Med rødt vises den strækning, som er lukket for trafik under asfaltarbejdet. Med blåt vises omkørslen via Vejlevej-C F Tietgens Vej-Skovvangen.

Fra søndag den 8. oktober til onsdag den 11. oktober lægges der ny asfalt på den nordlige strækning fra Vejlevej til 2. lyskryds ind mod Kolding Storcenter. Arbejdet udføres i aften- og nattetimerne fra kl. 20.30 til kl. 05.00.

Der etableres omkørsel via Vejlevej-C F Tietgens Vej-Skovvangen.

Busdriften påvirket

De busser der normalt betjener Skovvangen, vil køre omkørsel ad Nordre Ringvej og Vejlevej. Derfor kan Skovvangen, Dyrehavevej (linje 3), Lærkevej (linje 1) og C F Tietgens Vej (linje 3 og linje 5) ikke betjenes i tidsrummet kl. 20.30–05.00 i de perioder, hvor der arbejdes på Skovvangen. Tjek sydtrafik.dk eller Rejseplanen, før du tager bussen.

Cyklister og fodgængere

Cykelstier og fortove berøres ikke af asfaltarbejdet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel