Kolding Netavis

50 år: SF’s gruppeformand mødt med surpriseparty

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Privatfoto.

Surprise! SF’s gruppeformand Karina Lorentzen Dehnhardt blev fejret på sin 50 års fødselsdag.

Torsdag blev Karina Lorentzen Dehnhardt mødt af venner, familier og ikke mindst SF’er ved et surpriseparty, hendes mand Brian og datter Clara havde arrangeret i forbindelse med, at hun fyldte 50 år.

Det lå ellers ikke i kortene, at Karina skulle være folketingspolitiker, da hun i sin tid læste til folkeskolelærer, men da SF efterlyste kandidater meldte Karina sig, og hun kom i Folketinget i 2007, hvor hun hurtigt blev kendt for hendes vedholdende politiske arbejde for dem, som har størst brug for fællesskabets hjælp.

Siden 2022 har Karina været SF’s gruppeformand, og hun har igennem en del år også været SF’s markante retsordfører – ligesom Karina er meget optaget af, at man skal kunne bo i hele landet, og ikke kun i de store universitetsbyer, hvilket hun har kæmpet for via sit landdistriktsordførerskab.

Karina har bevidst valgt at blive boende i Kolding sammen med sin mand Brian og datteren Clara. Hun finder det uforeneligt at skulle varetage borgernes interesser i Syd-og Sønderjylland, hvis hun boede i København.

Dette nyder såvel borgerne i Syd-og Sønderjylland godt af ligesom alle 11 partiforeninger har en tæt kontakt til deres folketingsmedlem, da Karina netop vægter at bruge megen tid og energi på at være rundt i hele Syd-og Sønderjylland for at høre om, hvad der rører sig, og for at se, hvor hun evt kan hjælpe via sit virke i Folketinget. Og det gør Kolding også.

Derfor var der både optrin, sang og taler til den overraskede fødselar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel