Voldsepisode nu opgraderet til drabsforsøg

112
Torsdag 16. Januar 2020 06:20 852
Grundlovsforhøret foregik onsdag formiddag ved retten i Kolding. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Grundlovsforhøret foregik onsdag formiddag ved retten i Kolding. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Voldsepisoden i Kolding tirsdag formiddag er nu opgraderet til drabsforsøg.

Hvad Sydøstjyllands Politi tirsdag betegnede som en voldsepisode i en lejlighed i Klostergade i Kolding tirsdag formiddag, blev onsdag formiddag opgraderet til drabsforsøg, skriver jv.dk.

En af de to anholdte mænd, som har relation til kvinden - en 26-årig mand - blev onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Kolding.

Sigtelsen lød på drabsforsøg. Manden havde i følge sigtelsen forsøgt, at kvæle den 29-årige kvinde med en ledning, der blev bundet rundt om kvindens hals. Herefter trak manden i ledningen og fortsatte med at kvæle hende med hænderne. Desuden forsøgte den 26-årige mand, at "putte noget i munden på hende for at få hende til at holde mund", skriver jv.dk.

Drabsforsøg i forening med anden mand

Drabsforsøget skulle være sket i forening med en 27-årig mand, der tirsdag ligeledes blev anholdt i sagen. Den 27-årige mand er dog ikke blevet fremstillet i grundlovsforhør, men er sigtet i sagen.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre. Det betyder, at offentligheden indtil videre ikke får mange oplysninger om sagen.

Den 26-årige mand blev varetægtsfængslet i fire uger.

Tags