Kolding Netavis

To foreninger og en skole bag borgermøde

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Åbent møde for alle på Bramdrup Skole onsdag den 24. oktober.

To foreninger og en skole står onsdag den 24. oktober i tidsrummet fra klokken 17 til ca. 19.30 bag et åbent møde for alle på Bramdrup Skole. De to foreninger er Bramdrupdam Borgerforening og Bramdrupdam Lokalråd, og mødet er en opfølgning på det møde, der blev holdt i april, hvor der blev etableret 10 spor til videreudvikling af Bramdrupdam.

Mødet vil blive åbnet med velkomst af henholdsvis formanden for Bramdrupdam Borgerforening, Benny Pedersen, og formanden for Bramdrupdam Lokalråd, Henrik Bøystrup, samt ved leder af Bramdrup Skole, Mads Vilstrup Hoeg.

– For deltagerne i mødet bliver der god mulighed for at komme med deres tanker om, hvordan Bramdrupdam skal udvikle sig, lyder det samstemmende fra Benny Pedersen og Henrik Bøystrup, der håber på lige så stort fremmøde som ved forårets møde i Bramdrupdam Sports – og Mødecenter.

Konkrete emner skal debatteres

På forhånd er der lagt op til at debattere en række konkrete emner: Infrastruktur – trafik/veje, Bramdrupdam og Troldhedestien, Nøj – det er for børn, ung med de unge, Bramdrupdam braget/branding samt story – gode hverdagsklip. Alle emner tager udgangspunkt i sloganet ”Bramdrupdam – et godt sted at bo”.

Mødet byder også lidt til maven og ganen, hvorefter Bramdrup Skole byder ”indenfor” i form af rundvisning i skolens undervisnings- og faglokaler, som mange borgere i lokalområdet ikke kender ret meget til.

For at gøre alle borgere i Bramdrupdam opmærksom på borgermødet, er der blevet delt flyers ud til samtlige husstande. Endvidere er det muligt at læse om mødet på www.bramdrupdam20.dk, hvor interesserede også kan tilmelde sig. Det er dog også muligt at deltage i mødet ved blot at møde frem på Bramdrup Skole onsdag den 24. oktober kl. 17.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel