Artikel filtreret på dato: Tirsdag, 03 September 2019

Tirsdag, 03 September 2019

Totalt udsolgt til Flying Superkids

De unge gymnaster fra Flying Superkids kommer til at optræde for et fuldstændigt fyldt sports- og mødecenter, når de til oktober lægger vejen forbi Kolding. Alle billetter til forestillingen er nemlig blevet solgt på to uger.

Når gymnasterne fra Flying Superkids den 12. oktober optræder i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter, bliver det i en fuldstændig fyldt hal. De godt og vel 750 billetter, som Flying Superkids har sat i salg til deres energifyldte forestilling, er nemlig blevet revet væk på to uger. Det oplyser Flying Superkids i en pressemeddelelse.

Og det er endda, selvom at Flying Superkids har indsat ekstra tribuner for at imødekomme den store efterspørgsel.

Alt udsolgt

Nu melder truppen så alt udsolgt:

- Alle billetterne er solgt og der kommer ikke flere i salg. Det er helt vildt fedt, at efterspørgslen er så stor, og at vi her to uger inde i billetsalget, kan sige, at der er fuldstændig udsolgt. Og det er endda, selvom at vi har sat ekstra tribuner ind. Det er sindssygt, at det er gået så hurtigt. Bare i løbet af de første 5 dage, var alle de oprindelige billetter solgt. Hold nu op, hvor er det fedt, og hvor vi glæder os til at optræde for det fantastiske publikum i Kolding, jubler en glad konferencier i Flying Superkids, Lars Godbersen.

Billetsalget til forestillingen i Kolding startede 20. august. Allerede i løbet af de første 5 dage var alle de oprindelige billetter solgt. Flying Superkids indsatte derfor ekstra tribuner, for at få plads til flere publikummer, og nu er de billetter så også solgt.

Henviser interesserede til andre shows i området

På grund af hensyn til de optrædende børn og deres skoler, har Flying Superkids ikke mulighed for at sætte en ekstra forestilling i salg:

- Superbørnene er jo helt almindelige børn, som går i helt almindelige skoler. De er alle en del af Flying Superkids i deres fritid. Så derfor planlægger vi også alting ud fra det. Det er jo deres glæde ved at stå på scenen, som er hele fundamentet i det vi laver, så det skal vi tage hensyn til. Derfor begrænser vi også antallet af shows, så det forsat er fedt for børnene at optræde, fortæller Lars Godbersen.

I stedet henviser Flying Superkids interesserede, som ikke nåede at købe billet til forestillingen i Kolding, til deres forestillinger i Horsens og Aabenraa henholdsvis den 14. oktober og 17. november.

Udgivet i Kolding

Flere medarbejdere, flere investeringer og flere aktiviteter. På trods af politikernes intention om, at Kolding Havn skal afvikles, så vækster Kolding Havn fortsat.

Kommunalpolitikernes intention om at afvikle Kolding Havn skabte usikkerhed om, hvad det ville betyde for erhvervslivet på havnen på den korte bane. Kolding Havn var dog hurtige til at meddele, at de ville gøre deres yderste for at levere god og tidssvarende service til havnens kunder og samarbejdspartnere i hele perioden. Efter den første overraskelse har lagt sig, lader den strategi til at bære frugt. I hvert fald kan en tilfreds havnedirektør konstatere, at Kolding Havn fortsat er i vækst.

- Hvis tendensen for den første del af året fortsætter, så er det muligt, at vi kan sætte en ny rekord for omsætning på havnen for fjerde år i træk, siger Anders Vangsbjerg Sørensen, direktør for Kolding Havn, i en pressemeddelelse.

Verdens bedste nabo

Væksten betyder blandt andet, at Kolding Havn fortsat vil fokusere på det gode naboskab. Inden for de seneste 3-4 år har Kolding Havn afskaffet langt de fleste lugtgener, så det nu kun er ganske få dage eller timer om året, hvor man vil kunne blive en smule generet – og den type af tiltag fortsætter på havnen:

- Vi har et ønske om at opgradere vores arealer til håndtering af bl.a. recycling metal inklusiv en effektiv afskærmning mod støj og støv. Vi investerer også fortsat i nyt terminaludstyr, der ikke bare er mere effektivt, men også støjer mindre, ligesom vi indfører nye processer for håndtering af gods med henblik på støjreduktion. I dag overholder vi gældende lovgivning uden problemer, men vi vil gerne være ”verdens bedste nabo”. Det kan måske være vanskeligt at fange de mange små positive ændringer, der sker hele tiden, men det går i den rigtige retning. Eksempelvis er forholdende nu så fornuftige, at Restaurant Admiralen på Kolding Havn har etableret udendørs servering, siger Anders Sørensen.

Væksten vidner om behovet

Anders Vangsbjerg Sørensen roser både virksomhederne på havnen og medarbejderne hos Kolding Havn for, at der fortsat er vækst – på trods af de dystre fremtidsudsigter. Han erkender dog også, at væksten kan være et udtryk for, at der mangler nogle reelle alternativer til de virksomheder, Kolding Havn betjener:

- Vi kan se, at virksomhederne på havnen igen er begyndt at ansætte og investere i pakhuse og højteknologisk produktionsudstyr. Hvis der var nogle reelle alternativer til Kolding Havn, så er det muligt, at nogle af selskaberne havde valgt at investere dér i stedet, men kapaciteten er opbrugt på mange af de nærmeste havne, så det er svært for virksomhederne at finde et alternativ.

Lige nu er der generelt vækst i Europa. Det har betydning for havnens aktiviteter, da Kolding Havn er en såkaldt short sea havn, hvor langt de fleste skibe kommer fra nærområdet, som i denne branche strækker sig fra Marokko til Nordkap. Lige nu spår visse økonomer, at der er en recession på vej i Tyskland. Får den fat – og spreder den sig til resten af Europa – kan det give ekstra store udfordringer for havnens samarbejdspartnere.

- Jeg kan frygte, at den usikre fremtid vil betyde, at havnevirksomhederne og Kolding Havn bliver ekstra hårdt ramt, hvis der kommer en tilbagegang i europæisk økonomi, slutter Anders Vangsbjerg Sørensen.

Udgivet i Erhverv

Kolding Kommune har været venskabsby sammen med Delmenhorst i Tyskland gennem 40 år. Det blev fejret, hvor deltagerne fra Kolding Byråd var Yrsa Mastrup (V), Michael Krogh (V) og Elvis Comic (S).

Tre medlemmer fra Kolding Byråd har været i Tyskland for at fejre venskabsbyen Delmehorst. Kolding Kommune har været venskabsby med den tyske by i 40 år. Der var lagt op til en række ting, som politikerne oplevede.

Yrsa Mastrup (V) har været afsted før og denne gang var en særlig oplevelse:

- Det var en særlig oplevelse, at være afsted denne gang. 40 års venskab blev fejret og en god stemning. Det var fantastisk at opleve og mærke, den positive tilgang til det varme venskab som Delmenhorst stadig ønsker med os i Kolding Kommune, siger Yrsa Mastrup (V) i en pressemeddelelse.

Med hjem fra besøget er der ønsker om, mere samarbejde og udveksling af skoleelever og foreninger. Ligeledes blev der spurgt til samarbejde på sundhedsområdet, i et projekt med blandt andet Delmenhorsts venskabsby i Frankrig, Delmenhorst selv og eventuelt Kolding.

Udgivet i Kolding

Kolding-virksomheden Illuhair er bedst til give mænd selvtilliden tilbage - i følge anmeldelser fra Trustpilot.

Illuhair tilbyder hovedbundspigmentering til mænd, også kaldet for SMP (Scalp Micro Pigmentation).

Lige nu topper Kolding-virksomheden hos anmelder-sitet Trustpilot og har lige nu 112 anmeldelser – og alle er med 5 stjerner. Det er klart bedst i landet.

Den placering glæder Illuhair-indehaver, Christian Storm, som mener, at det skyldes indsigt i kundernes udfordringer, når håret bliver tyndt eller helt forsvinder.

- Jeg ved hvordan det er, som ung mand at miste håret. Det er frygteligt og det giver et gevaldigt knæk på selvtilliden. Jeg har også selv været igennem SMP-processen andre steder – og det var jo netop derfor vi selv ville starte med behandlingerne. Branchen skulle have et løft og det er lykkedes, hvilket gør mig rigtig glad, siger han i en pressemeddelelse.

Illuhair ligger med de flotte anmeldelser helt i toppen. Ingen andre i branchen kan præstere udelukkende 5-stjernede anmeldelser. Det er ikke kun syddanskerne, der bruger Koldingvirksomheden. Kunderne kommer langvejsfra for at få behandlinger.

- 60% af vores kunder kommer fra Sjælland og hovedstadsområdet. Derfor er vi også i gang med forberedelserne til at åbne en klinik i København. Men vi har også kunder fra den nordlige del af Jylland og endda også fra Tyskland, Sverige og Norge, fortæller Christian Storm.

Illuhair startede ud i Kolding i 2016 og på tre år har klinikken haft adskillige mænd igennem behandlingen. Du kan læse mere om SMP-behandlingen her...

Udgivet i Erhverv