Artikel filtreret på dato: Søndag, 30 September 2018

To medaljer til Asia Sport Center i Kolding.

Flemming Bundesen og Arman Abdi vandt henholdsvis en guld- og en bronzemedalje med hjem til Asia Sport Center.

I weekendens Shuri Cup, der i år blev afholdt i DGI-byen, København, havde Asia Sport Center kæmpere med i flere kategorier. I karate vandt Arman Abdi på 9 år bronze i kata for børn. Kata er en serie af øvelser mod en fiktiv modstander. Øvelserne bliver bedømt ud fra korrekt teknisk udførelse, intensitet og indlevelse i selve ”kampen”.

Flemming Bundesen vandt en guldmedalje i kobudo, hvor han deltog med Shuji no kon sho. Kobudo er våbentræning med primitive våben. Flemming Bundesens kampvåben var Bo, der er en lang træstav. Kobudo har øvelser mod fiktiv modstander som i karate-kata.

Udgivet i Karate
Søndag, 30 September 2018

Kære byrådspolitikere – Vågn op!

Læserbrev af Knud Erik Langhoff, formand for den Konservative vælgerforening i Kolding, Mariavej 9 6091 Bjert.

Det var en begivenhedsrig oplevelse at overvære byrådsmødet i Kolding d. 25. september 2018, hvor selv garvede kommunalpolitikere rejste sig op og beklagede, at de valgte den nemme løsning i form af skattestigning fremfor at effektivisere og rationalisere driften af kommunen.

Socialdemokratiske politikere der påstår at skattestigninger ikke er vokset i deres baghave, ”der vokser nemlig røde roser”, blev der sagt. Liberale politikere der undskyldende påpegede, at vi i Kolding ligger i førertrøjen med skattestigninger, med brandbeskatning af borgere og virksomheder, men som alligevel på bedste socialistiske vis stemte for skattestigning.

Vi har alle efterfølgende kunnet læse både på Facebook og i Jydske Vestkysten, hvor meget enkelte politikere begræder, at de stemte for at straffe skatteborgerne økonomisk med brandbeskatning, og ligefrem skriver ”Skattestigning nej tak”!

Og ja - det er jo himmelråbende og giver stor grund til undren, hvorfor så stemme for skattestigning?

Det giver mig anledning et at knibe sig i armen og som Jeppe på bjerget spørge mig selv ”er jeg vågen eller er det noget jeg drømmer”? Her må det være på sin plads, at opfordre byrådspolitikere til at vågne op! For det at sidde i byrådet er virkelighed. Det er et borgerligt ombud, der i sagens natur stiller krav om voksen og ansvarlig optræden, også ved stemmeafgivning.

Det er også her på sin plads at stille spørgsmålet: ”Kære byrådspolitikere - hvad er det der gør at Kolding er så meget dårligere stillet end andre kommuner i landsdelen? Hvad er det der gør at Kolding skal være i førertrøjen, når det gælder beskatning af borgere og erhvervsvirksomheder”?

Vi har en dejlig kommune, og det kan vi også have uden at brandbeskatte borgerne!

Udgivet i Læserbreve