Artikel filtreret på dato: Torsdag, 13 September 2018

Torsdag, 13 September 2018

DYKON i Lunderskov udvider

DYKON A/S i Lunderskov har købt et areal på 2000 kvadratmeter med formålet at etablere og samle et nyt udviklingscenter i tilknytning til fabrikken.

DYKON i Lunderskov er Nordens førende fabrikant af naturfyldsdyner og puder, hvoraf alt produktion foregår i Danmark. Det nye udviklingscenter etableres for hele tiden at være på forkant med et toptunet produktionsudstyr, lyder det i en pressemeddelelse fra virksomheden, skriver netavisen Sebro Press.

- Ved at samle al produktudvikling under ét tag, kan vi meget hurtigere udvikle, forbedre og forfine vores produktionsapparater, da vi ikke længere er afhængig af den daglige produktion, lyder det fra Dykon administrerende direktør Peter Bøgh Petersen.

Tidligere har man på selve fabrikken været nødsaget til at teste og udvikle "live" sideløbende med produktionen. Med det nye udviklingscenter sker alt udvikling uden for produktionen og eventuelle børnesygdomme vil blive tilpasset og rettet, inden det færdige produkt bliver sat i drift.

- På denne måde forstyrrer udviklingsprocessen ikke den daglige rutine og kapacitet i produktionen, og vi kan derfor bibeholde et kontinuerligt flow, lyder det fra fabrikschef Flemming Sørensen.

DYKON forventer, at det nye udviklingscenter vil medføre en væsentlig forbedring af produktionskapaciteten inden for relativt kort tid. Hvorfor en del af de nye kvadratmeter også benyttes til lager for på den måde at sikre en effektiv logistik.

Aktiemajoritet i virksomheden i Lunderskov gik for nogen tid over på investeringsfonden Erhvervs Invest. Der er ca. 90 ansatte og endnu flere i højsæsonen.

Udgivet i Lunderskov
Torsdag, 13 September 2018

Teaterforeningen starter ny sæson

Nu starter en ny sæson hos Kolding Teaterforening.

Kolding Teaterforening starter sæsonen 2018-19 med Vigga Bros musikalske forestilling ”Sne”.

Om natten falder sneen og gør morgenen hvid og magisk. Hvad gemmer der sig under det tykke lag? Er det naboens trillebør eller er det indgangen til en underjordisk hule for overjordiske væsner?

Derinde i ens vaklende iglo kan man rejse i fantasien - og fortælle historier.”

Sådan præsenterer Vigga Bro sin forestilling, ”Sne”, der samler alt det, Vigga Bro har arbejdet med i sit lange kunstneriske virke som skuespiller og historiefortæller. Her ser hun tilbage på livet og griber de snefnug, der daler ned i tankemylderet, og skaber små magiske historier. Tanker om alderdommen blander sig med tanker om barndommen.

Om forestillingen skrev Gregers Dirckinck-Holmfeld:

”Emnet er sne. En god times åndløst levende fortællinger med Vigga Bro og to brilliante musikere.”

På scenen er nemlig også komponisterne og musikerne Birgit Løkke på percussion og Ida Bach Jensen på bas. For instruktionen står Vigga Bros datter, Anna Bro.

Sne vises på Godset onsdag d. 19. september kl. 19.30. Billetter til forestillingen kan købes på www.billetten.dk.

Udgivet i Teater