Artikel filtreret på dato: Fredag, 08 Juni 2018

Chefredaktøren foreslog selv, at han fratræder sin stilling.

TV Syds chefredaktør, Claus Christensen, har sagt sin stilling op, skriver BT.

Årsagen er i følge avisen, at han og TV Syds direktør Betina Bendix er blevet kærester.

Claus Christensen foreslog selv, at fratræde sin stilling.

Om kæresteforholdet siger han:

- Jeg kan ikke blive lykkeligere. Jeg er forelsket i den smukkeste kvinde i verden, siger Claus Christensen til BT.

Han fratræder stillingen som chefredaktør ved udgangen af juni måned. Det er endnu uvist, hvem der skal afløse Claus Christensen.

Fredag, 08 Juni 2018

Stafet For Livet

Stafet For Livet er også oplysende.

Programmet er nu helt på plads til dette års Stafet For Livet ved Kolding Storcenter.

Det fortæller PR-ansvarlig Lis Ravn Ebbesen i en pressemeddelelse.

Ud over at gå eller løbe i eget tempo, er der mulighed for at få fem musikalske oplevelser, Flyverhjemmeværnets musikkorps, Kirsten Mørk, BamseMadsen, Trio Amarone og Herreværelset med Villy Søvndal, se tryllekunster, komme til gudstjeneste og spille "Natbanko".

Efter åbningen og Fighterrunden spiser Per Larsen tidligere chefkriminalinspektør og ambassadør for Kræftens Bekæmpelse frokost med Fighterne. Og der er mulighed for at besøge holdenes boder og ved indkøb f.eks. af kager eller øl støtte stafetten.

Der vil være "centerrunde" med "Råbesang" og flere oplysende indslag. Solrunde og " Solsang" for at høre om solrådene: hat, solcreme og skygge, mulighed for at få gode råd om hudændringer og modermærker af speciallæge i hudsygdomme Tine Sander-Wiecker, der besvarer spørgsmål og giver råd individuelt. Derudover vil der i "Kræftens Bekæmpelses" oplysningstelt også være mulighed for at få kendskab til de syv tegn på kræft (synkebesvær, knuder eller hævelser, blødning, ændrede modermærker, vægttab, hoste og ændret afføringsmønster). Oplysningen foregår ved at være med i konkurrencen "de 7 tegn quizzen" eller ved at spille backgammon og Twisterspil.

Børnene kan deltage i konkurrencen " Tip en 13´ner" tegnekonkurrence og møde Ulven Billy, Name It Maskotten Louie, BR Maskotten og Ballonklovnen Betty Bomstærk. Og så kan både børn og voksne deltage i gymnastik ledet af "Fight4Fit" , kræftramte der bruger motion til at overvinde kemo´ens bivirkninger eller købe og udsmykke lysposer til lysceremonien lørdag aften.

"Stafet For Livet" finder sted den 9. -10. juni fra klokken 11 til 11.

Fakta

Stafet For Livet i Kolding afholdes d. 9. -10. juni 2018 på p-pladsen Biocenter ved Kolding Storcenter.

Det er 3. gang, Kolding står sammen i kampen mod kræften til Stafet For Livet.

Sidste år deltog 93 Fightere, 29 hold med 1334 holddeltagere. Der blev samlet 528.636 kr. ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Du kan dermed tilmelde dit eget hold og blive en del af Kræftens Bekæmpelses 24 timers holdaktivitet, der gennem oplysning, aktiviteter og underholdning sætter fokus og indsamler penge til kræftsagen.

Man bestemmer selv, hvor stort holdet skal være, og om man vil løbe eller gå. Mange hold er omkring 10-20 personer, og konceptet er, at der skal hele tiden skal være minimum en repræsentant fra holdet på stafetbanen. Alle holddeltagere betaler for at deltage i stafetten - 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn og unge under 18 år.

Du kan også tænde en lyspose- den koster 50 kr.

Læs mere her.

Udgivet i Kolding
Fredag, 08 Juni 2018

Kultur for folket

Der er cirkus, koncerter, Stand-up og meget andet på programmet, når Organisationen Nordhøj i samarbejdet med Nicolai Kultur indbyder til kulturfestivalen ”Kultur for folket”.

Den 26. og 27. juni er der fokus på mangfoldighed, når der bliver afviklet ”Kultur for folket” i Nicolai Gården. Bag festivalen står Organisationen Nordhøj og Nicolai Kultur.

”Kultur for folket” er en fejring af den folkelige kultur, hvor begrænsninger bliver til muligheder, og livsglæde er noget, vi deler med hinanden.

Det bliver to dage hvor hele komplekset bugner af cirkus, koncerter, boder, og meget mere. Nordhøjs teater har trænet forskellige cirkusdiscipliner og viser begge dage deres helt egen cirkusforestilling for børn i alle aldre, og Nordhøjs 3-årige kunstuddannelse viser eksempler på deres arbejde.

På musiksiden kan man opleve BALI prospect band (Odense), der har optrådt på små og store scener i mange forskellige sammenhænge i flere år bl.a. med flere egne udgivelser og tre Japan turnéer.

I demonstrationen for en ”fri kultur til folket”, deltager også KARAVANA (Århus), der senest har optrådt i deres eget politiske optog på Sølund festivalen. Nordlyset, der har deltaget i Melodi Grand Prix for udviklingshæmmede, med en 3. plads som fineste resultat, samt Nordhøjs Fredagsband, der ellers kun kan opleves på Nordhøj.

Der er også præsentation/ salg, af de unika produkter, der bliver lavet af Handed by Nordhøj, mulighed for at teste sigtekornet på din vandpistol, eller deltage i det store fællesmaleri. Præmierne består af både flødeboller og sponsorgaver, og uddeles af ulven ”Billy”. Som noget nyt, er der i år også naturvejledning fra Nordhøjs erfarne naturguider fra scenen.

Programmet

26. juni

Kl. 10.00: Klovne-Demo (afg. Banegården) igennem byen med bl.a. KARAVANA band.
Kl. 10.30: Festpladsen i Nicolai Gården åbner med boder, åbent atelier mv.
Kl. 10.45: Åbningstalen v. Benny Dall (Social økonomi, handicap, og hjælpemiddeludvalget)
Kl. 10:50: Cirkusforestilling (30 min.)
Kl. 11.30: Jimmi Andersen, forsmag på One-man show (20 min.)
Kl. 12:00: BALI prospect band (45 min.)

27. juni

Kl. 10:00: Festpladsen i Nicolai Gården åbner med boder, åbent atelier mv.
Kl. 10:05: Cirkusforestilling (30 min.)
Kl. 10.45: Koncert med Nordhøjs Fredagsband (20 min.)
Kl. 11.15: Naturvejledning fra scenen (20 min.)
Kl. 11.45: Filmvisning i teltet ”I Danmark spiser vi ikke hunde”.
Kl. 12.15: Koncert v. Nordlyset (45 min.)

Udgivet i Kolding