Artikel filtreret på dato: Onsdag, 13 Juni 2018

Nu følger Lasse Boesen i sin fars fodspor.

Det nye KIF Håndbold skal på jagt efter en ny assistenttræner. Lasse Boesen har efter mange overvejelser valgt at takke nej til at fortsætte under den nye struktur.

Lasse Boesen, der er søn af den afgående direktør Jens Boesen, har været sportschef i klubben i de senere år. Han har nu valgt at følge sin far og lade nye kræfter komme til.

Cheftræneren fortsætter

Cheftræner Lars Frederiksen fortsætter i klubben.

- Vi havde regnet med at kunne lukrere på Lasse Boesen’s store erfaring og faglighed, men på den anden side, så forstår jeg godt Lasses valg, siger Anders Jensen, næstformand i KIF Kolding Håndbold, i en pressemeddelelse.

Lasse Boesen vil nu i stedet bruge sommeren på at få slappet af og tænke nye muligheder igennem.

- KIF håndbold har altid været som familie for mig, og jeg har altid prioriteret KIF frem for næsten alt. Jeg er glad og stolt over, at nye kræfter ser muligheder i platformen omkring KIF Håndbold Elite og er klar med energi og fornyede ressourcer til fremtiden, siger Lasse Boesen, der dermed slutter en æra for familien Boesen.

Klubben er nu i samarbejde med cheftræner Lars Frederiksen godt i gang med, at se på kandidater til posten som assistenttræner.

Udgivet i Sport