Kolding Netavis

Sparekasse i Kolding fylder 30 år

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Den 2. april er det tre årtier siden, at Middelfart Sparekasse første gang slog dørene op i Kolding. Dengang lå filialen i Sdr. Havnegade. I dag finder du Middelfart Sparekasse på Buen 7. Pressefoto.

Skal din forening have 5.000 kroner? Som en markering af 30 år i Kolding uddeler Middelfart Sparekasse 30.000 kroner til velgørende formål i lokalområdet.

Den 2. april er det tre årtier siden, at Middelfart Sparekasse første gang slog dørene op i Kolding.

Det markerer sparekassen nu ved at uddele seks donationer af 5.000 kroner til lokale foreninger, ildsjæle eller andre gode formål, som bidrager til at styrke fællesskabet i byen. Men hvem skal have pengene? Det vil Middelfart Sparekasse gerne have dit bud på.

Alle kan komme med forslag til, hvem der har fortjent donation på 5.000 kroner, og så vil de endelige seks modtagere blive offentliggjort på sparekassens fødselsdag 2. april. Forslag kan indsendes via en formular på Middelfart Sparekasses webside, og sidste frist for at indstille modtagere er 21. marts.

-Vi ville selvfølgelig gerne have inviteret til åbent hus i afdelingen, men coronasmitten gør det hele lidt usikkert, og derfor har vi besluttet, at vi hellere vil markere dagen ved at give noget tilbage til byen som tak for de 30 gode år, vil har haft her, siger afdelingsdirektør Jette Thoft Rosenberg, som selv startede i afdelingen for et år siden.

Fra 4 til 25 medarbejdere

Da sparekassen slog dørene op i Sdr. Havnegade tilbage i 1992 hed den dengang nyslåede afdelingsdirektør Vagn Christensen, og resten af personalet bestod af souschef Gregers Søndberg og assistenterne Kirsten Lauritzen og Birthe Knudsen.

Da sparekassen slog dørene op i Sdr. Havnegade tilbage i 1992 hed den dengang nyslåede afdelingsdirektør Vagn Christensen, og resten af personalet bestod af souschef Gregers Søndberg og assistenterne Kirsten Lauritzen og Birthe Qvist.

De startede fire. I dag huser afdelingen på Buen 25 medarbejdere. Ingen af de oprindelige ansatte er tilbage, men flere af dem arbejdede i Middelfart Sparekasse i Kolding frem til deres pension.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel