Kolding Netavis

Søren Rasmussen modtager “guldnål”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Søren Rasmussen har modtaget Danmarks-samfundets guldnål.

Danmarks-Samfundet har netop afholdt sit årlige repræsentantskabsmøde. Det foregik i år på Kolding Uddannelsescenter. Koldings viceborgmester, Søren Rasmussen (DF), bød på vegne af byrådet velkommen til Kolding. Han blev derefter overrasket af landsformanden for Danmarks-Samfundet, Erik Fage-Pedersen, der overrakte ham samfundets guldnål.

Søren Rasmussen fik nålen for ”sit store engagement for Danmarks-Samfundet og er en direkte medvirkende faktor til at lokalforeningen i Kolding er en meget solvent lokalforening med god lokal forankring i blandt andet kommunalt regi. Søren misser aldrig en chance for at nævne Dannebrog og Danmarks-Samfundet i sit brede netværk og Søren må betegnes som værende en god ambassadør for Dannebrog og Danmarks-Samfundet”.

– Jeg er meget glad for guldnålen og de meget venlige ord der ligger bag, fortæller Søren Rasmussen i en pressemeddelelse.

Danmarks-Samfundet er en helt upolitisk organisation, oprettet i 1908, med det formål at udbrede kendskabet til Dannebrog og korrekt brug af flaget samt uddele flag og faner til foreninger og organisationer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel