Kolding Netavis

Solids store kontordomicil i Kolding solgt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Ejerne af det fashionable tøjbrand til mænd – Solid – har ved årsskiftet solgt deres markante kontorejendom på Trianglen 24 i Kolding til det nyoprettede ejendomsselskab T-24, der nu er på udkig efter nye lejere til ejendommen. EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding har formidlet handlen.

Solid sælger til mere end 30 lande og er en del af det norskejede DK Company A/S og har indtil midten af december holdt til i kontorejendommen på Trianglen 24 i den nordvestlige del af Kolding. Men ejendommen er nu faldet i nye hænder, da den private ejendomsinvestor T-24 ved årsskiftet har købt ejendommen, der er fordelt mellem to etagers kontor- og mødelokaler – og en 1450 kvadratmeter stor kælder.

Ejendommens beliggenhed, spændende design, gode parkeringsforhold og fleksible indretningsmuligheder har gjort den til en attraktiv investering for køberne.

– Det var for os en meget interessant ejendom, da den dels har en god beliggenhed i Trekantområdet tæt på motorvejen – med hele 80 parkeringspladser. Men også fordi den designmæssigt skiller sig ud fra andre kontorejendomme i erhvervsområder som dette med sit stramme nordiske design – og har gode fleksible indretningsmuligheder, så den kan tilpasses og indrettes til mange typer lejere, siger Ole P. Nielsen, bestyrelsesformand for ejendomsselskabet T-24 og medejer af domicilet sammen med direktør Peter Aalbæk, i en pressemeddelelse.

Ole P. Nielsen fremhæver, at ejendommen både kan egne sig til én lejer af hele domicilet – eller flere forskellige. Som udlejere er de derfor på udkig efter nye lejere og fleksible i forhold til, hvilke der byder sig til, forklarer han.

Hurtig handel

Preben Balle er erhvervschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding. Han har stået i spidsen for salget af ejendommen. Også han lægger vægt på ejendommens store potentialer for nye lejere:

– Ejendommen har to hovedindgange med adgang til elevator, kantine og mødelokaler i midten af bygningen samt tør kælder, der af Solid har været brugt som lager. Desuden gør det præsentable ydre den også velegnet til indrette showroom i, hvilket Solid også havde. Bygningen egner sig derfor til en lang række virksomheder, der har brug for gode og præsentable kontor- og lagerlokaler.

Handlen af ejendommen gik hurtigt, da der kun gik to uger, fra ejendomsselskabet T-24 kom med deres endelige bud, til købet igennem lige før jul.

Ole P. Nielsen udtrykker da også at være yderst tilfreds med, hvordan EDC Poul Erik Bech har løst opgaven:

– Vi har haft en rigtig god dialog med Preben hele vejen igennem, der har håndteret processen yderst professionelt og været god til hurtigt at reagere, da vi kom med vores bud og få handlen landet – vel og mærke lige op til jul.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *