Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Skraldemændene genoptog onsdag morgen arbejdet. Pressefoto. Skraldemændene genoptog onsdag morgen arbejdet. Pressefoto.

Skraldebilerne kører igen

Skrevet af  Onsdag 8. August 2018 | 14:45

Strejken blandt skraldemændene er slut. Arbejdet er genoptaget.

Onsdag morgen genoptog skraldemændene fra Meldgaard Miljø A/S arbejdet. Derfor er skraldebilerne nu i fuld gang med at hente affald, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Skraldemændene gør alt, hvad de kan, for at indhente tømningerne fra mandag og tirsdag. Det betyder, at skraldebilerne i denne uge starter tidligere om morgenen og slutter senere på dagen. Desuden er der hentet ekstra skraldebiler til byen, så det ekstra affald hurtigst muligt kan hentes.

Sådan kører skraldebilerne

Indsamlingen i dag er startet på mandagsruterne og fortsætter så langt som muligt på tirsdagsruten. Torsdag morgen fortsætter, hvor indsamlingen i dag slipper – og fortsætter på næste ugedags rute. På denne måde kan borgerne forvente at få deres affald hentet med et par dages forsinkelse. Det er dog ikke muligt at sige præcist, hvornår skraldebilerne kører på den enkelte rute.

Meldgaard Miljø A/S forventer, at skraldemændene i løbet af lørdag har indhentet ugens afhentning af affald. Hvis det viser sig, at enkelte ruter ikke afsluttes, har containerne fra boligforeninger, etageboliger og andre fælles affaldsbeholdere højeste prioritet og er garanteret tømning i denne uge.

Desuden sikres det, at affaldet fra den nye indsamlingsordning til mad- og restaffald afhentes inden ugens udgang.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Februar 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28