Røgudvikling i etageejendom: Kvinde tjekket for røgforgiftning

Fredag 15. Marts 2019 23:43 1367
Trekantbrand mødte frem med tre brandbiler ved etageejendommen på Pinjevej i Kolding. Foto: Elo Christoffersen. Trekantbrand mødte frem med tre brandbiler ved etageejendommen på Pinjevej i Kolding. Foto: Elo Christoffersen.

Røgen bredte sig til flere steder i etageejendommen.

En lejlighed i en etageejendom på Pinjevej i Kolding blev røgfyldt fredag aften. Ved 22.20-tiden indløb en anmeldelse om brand i etageejendommen:

- Jeg tror ikke, der har været ild. Men der var røgudvikling i lejligheden. Årsagen var et stearinlys, men det er endnu uvist, hvordan det var med til at skabe røg i lejligheden, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Halfdan Kramer, til Kolding Netavis.

Lejligheden beboes af en 28-årig mand.

En kvinde, der også bor i en lejlighed i opgangen, havde indåndet så meget røg, at hun blev taget med ud i en tilkaldt ambulance. Hvorvidt hun blev kørt til Kolding Sygehus er uvist, men hun blev tjekket for røgforgiftning.

Beboerne i opgangen var evakueret et stykke tid.

OPDATERING

Vagtchef Henrik Dam hos Sydøstjyllands Politi oplyser lørdag, at den 28-årige mand havde glemt et fyrfadslys og var gået fra lejligheden. Manden er derfor sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Se billederne længere nede på siden...

Tags

Relaterede artikler