Kolding Netavis

Præsidentinderne

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

“Præsidentinderne” opføres på Comwell Kolding Teater.

Torsdag den 1. november viser Kolding Teaterforening Det Kongelige Teaters opsætning af Werner Schwabs komedie ”Præsidentinderne”.

Om forestillingen skriver Det Kongelige Teater: ” Selv om lortet er usynligt for de fleste, betyder det ikke, at det ikke eksisterer. Eller at der ikke er nogen, der skal tage hånd om det.”

Tre rengøringskoner i den nederste del af samfundet tørner sammen og punkterer hinandens livsløgne.

”Præsidentinderne” er et sønderrivende råb fra samfundets bund. Europas skraldespand. Et råb der høres endnu i dag. Stykket giver på brutal og humoristisk vis stemme til dem, der bogstavelig talt tager hånd om lortet. Stilen er brutal i sit udtryk. Alt udpensles – og det er stærkt underholdende.

Den østrigske, enfant terrible-dramatiker Werner Schwab har sat et skelsættende aftryk på den europæiske dramatik. Lige nu får hans stykker en renæssance på de europæiske scener.

”Præsidentinderne” er et intenst, modbydeligt og vanvittig morsomt stykke iscenesat af Thomas Bendixen. I rollerne som de tre rengøringskoner ses Kirsten Olesen, Karen-Lise Mynster og Stine Schrøder Jensen.

“Præsidentinderne” kan opleves på Comwell Kolding Teater 1. november klokken 19.30. Billetter kan købes på www.billetten.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel