Kolding Netavis

Nye medlemmer i Lions

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Der blev optaget to nye medlemmer i Lions Bramdrupdam.

Ved det ordinære møde i Lions Bramdrupdam i denne uge i Bramdrupdam Sports- & Mødecenter var der besøg af det lille lokale Hyldals Bryghus fra Bække, som er startet af Tim Hyldal i det gamle frysehus. Det er blevet lavet om til et moderne minibryggeri.

Inden Tim startede sit foredrag, var der optagelse af to nye medlemmer i Lions Bramdrupdam.

Det ene nye medlem er Rene Lauridsen, som har klubmester Tage Vogensen som sponsor. Det andet nye medlem er Kurt Mejer som har præsident Teddy Schønberg som sponsor.

Begge blev budt velkommen og modtog en velkomstmappe, der fortæller noget om Lions og der fulgte også et flot diplom med samt de obligatoriske nåle i to størrelser en stor til reversen eller blusen og en mindre til slipsebrug.

Der var også en buket til hver af de nye medlemmers hustruer, fordi vi fremover får lov til at beslaglægge lidt af deres ægtefællers tid i Lions regi, fortæller præsident Teddy Schønberg hos Lions Bramdrupdam.

Det blev en god aften for de fremmødte med optagelse af to nye medlemmer, ølsmagning, lækkert pølsebord og et rigtigt spændende foredrag af Tim Hyldal fra Hyldals Bryghus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel