Ny bæredygtig café

Fredag 25. September 2020 04:31 490
Navnet, Gustav Lind, stammer fra Trapholts grundlægger. Foto: Trapholt. Navnet, Gustav Lind, stammer fra Trapholts grundlægger. Foto: Trapholt.

Besøgende på Trapholt vil fra den 8. oktober kunne få en ny spændende caféoplevelse.

Caféen på Trapholt får ny forpagter og med det også ny indretning, nyt menukort og nyt navn - Gustav Lind Trapholt.

Gustav Lind Trapholt får fokus på bæredygtighed i form af sæsonens grøntsager, lokale kvalitetsråvarer og i holdningen til altid at bruge det hele dyr. Navnet, Gustav Lind, stammer fra Trapholts grundlægger, der sammen med sin kone skænkede landstedet Trapholt til Kolding Kommune, mod at kommunen fik opført et kunstmuseum.

Trapholt og den nuværende forpagter, Lone Beck, er blevet enige om ikke at gentegne kontrakten for den næste periode. Beck har været forpagter i 9 år - et samarbejde både Trapholt og Beck har været meget tilfredse med. De nye forpagtere er Jimi Kristensen og Rasmus Vemmelund, der står bag Volkerts Fylke og Bror Ditlev i Kolding.

- Sammen med Jimi Kristensen og Rasmus Vemmelund vil vi på Trapholt tilbyde en ny madoplevelse og et nyt cafémiljø i museumsrummet. Gustav Lind Trapholt skal være stedet, hvor museets gæster kan få en oplevelse, der emmer af den ånd, den historie og den fortælling, som findes her, siger direktør for Trapholt, Karen Grøn, i en pressemeddelelse.

Caféen lukker ned i perioden 1.– 8. oktober, hvor lokalerne skal nyindrettes med blandt andet møbler af Cecilie Manz og Gamfratesi. I lukkeperioden vil der være et alternativ, så museets gæster kan få lidt let at spise og drikke.

Tags