Torsdag, 14. november 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Artikel filtreret på dato: Tirsdag, 24 Juli 2018

En bilist opførte sig helt vanvittigt, da motorvejen ved Kolding var spærret på grund af en bilbrand.

Trekantbrand og Sydøstjyllands Politi var søndag ude til en bilbrand på Østjyske Motorvej ved Kolding. Det er der ikke noget usædvanligt i. Men én bilist fik politiet til at spærre øjnene op, fortæller Sydøstjyllands Politi på Facebook:

- Vi blev noget paffe over en bilist i køen, som havde lidt for travlt med at komme frem. I forbindelse med branden, der spærrede vejen, var der opstået en lang kø. To brandbiler og en skiltevogn kørte med udrykning for at nå hurtigt frem til branden og skabte et frit spor efter sig mellem vognbanerne. Her så føreren af en personbil i køen sit snit at til at koble sig på udrykningskøretøjerne og følge efter dem over en strækning på flere kilometer. Det er både utrolig dårlig stil og en overtrædelse af færdselsloven, oplyser politiet.

Uheldigvis - for bilisten - blev vedkommende filmet af et kamera, der var monteret bag på skiltevognen. Hele bilistens kørsel blev derfor dokumenteret. Bilisten, der er en mand, kan nu se frem til en bøde - og kan desuden risikere at miste sit kørekort.

 

Udgivet i Kolding
Tirsdag, 24 Juli 2018 08:52

Veteranbiler og kræmmermarked

Landbomuseet Kolding er snart klar med en udstilling for hele familien.

Landbomuseet Kolding arrangerer Veteranudstilling i august.

Lørdag den 11. august klokken 11 holder formanden for Kolding Herreds Landbrugsforening, Hans Damgaard, åbningstalen.

Brødsgårds smukke omgivelser danner de perfekte rammer til årets flotte Veteranudstilling:

- Her kan I vise jeres fine, attraktive og spændende gamle traktorer, maskiner, biler, motorcykler og knallerter. Det er simpelthen perfekte faciliteter, som Brødsgård råder over, de er særdeles oplagte til den form for udstillinger. P-forholdene er i orden. Kommer du som gæst i et veterankøretøj, må du gerne køre ind på pladsen, og føreren af køretøjet kommer gratis ind, fortæller kasserer hos Landbomusset Kolding, Søren Borg, og fortsætter:

- Det traditionsrige Kræmmermarked forefindes på gårdspladsen, hvor der kan sælges alt indenfor både nye og brugte effekter, der er mange muligheder. Yderligere oplysninger fås ved at klikke ind på vores hjemmeside, hvor du kan finde standstørrelser, pris m.m., du kan også vælge at kontakte os direkte.

Legetøj fra dengang farfar var ung

Børnene er der også tænkt på, de kan se på og lege med legetøj, fra dengang farfar var ung. Man kan tage en tur rundt i området med hest og vogn. En favorit aktivitet, som børnene elsker, er at slå søm i. Dagene byder flere gode oplevelser, som betyder at børnene vil få gode minder med hjem fra Brødsgård.

Smedjen er nu blevet en særdeles velbesøgt attraktion. Den kan selvfølgelig tages i nærmere øjesyn til årets Veteranudstilling & Kræmmermarked, og den vil være bemandet, så man kan fornemme, hvordan en landsbysmedje fungerede tilbage i 1950´erne.

Landbomuseets unikke samling på ca. 2.600 dele er både registreret og istandsat. Samlingen rummer mange oplevelser fra landbrugets start og op til i dag. Så den er altid et besøg værd. Den er intet mindre end fantastisk, og den indeholder maskiner og værktøj fra husholdning, landbrug og alle beslægtede erhverv. Alle effekterne er med til at gøre Brødsgård til et ekstra yndet udflugtsmål for mange mennesker, skriver Landbomuseet Kolding i en pressemeddelelse.

Veteranudstillingen finder sted på Brødsgårdsvej 52, 6000 Kolding lørdag den 11. samt søndag den 12. august fra klokken 10-16.

Udgivet i Kolding
  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« November 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30