Lokal farve- og lakfabrik køber niche-virksomhed

Mandag 09. September 2019 17:11 522
Her ses administrerende direktør hos Nowocoat, Ole Enevold Jensen (t.v.) og stifter af Lurrell Industries, Niels Christian Lund (t.h.). Foto: Nowocoat. Her ses administrerende direktør hos Nowocoat, Ole Enevold Jensen (t.v.) og stifter af Lurrell Industries, Niels Christian Lund (t.h.). Foto: Nowocoat.

Farve- og lakfabrikken i Kolding, Nowocoat A/S har overtaget niche-virksomheden Lurrell Industries A/S.

Nowocoat A/S, der er en innovativ farve- og lakfabrik i Kolding, har opkøbt den 35 år gamle virksomhed Lurrell Industries A/S i Roskilde, oplyses det i en pressemeddelelse.

Begge virksomheder opnår vigtige strategiske fordele gennem samarbejdet, og der er udsigt til at kunne opnå betydelige synergi-effekter, når Lurrell bliver en del af Nowocoat.

Lurrell er en ukendt, men vigtig underleverandør af olie, lud og sæber til de helt store møbelgiganter som IKEA, Jysk, WallMart og K-Markt.

For stifter og direktør i Lurrell Industries, Niels Christian Lund, har det især været behovet for at fremtidssikre virksomheden, som var motivationen til at sælge netop nu. Men det har også haft betydning, at virksomheden forbliver på danske hænder.

- Produktionen af Lurrells produkter har altid været i Danmark, fordi det betyder, at vi skal leve op til de skrappe danske krav om miljørigtige løsninger. Det er jeg glad for at vi kan bevare med dette samarbejde med Nowocoat, siger Niels Christian Lund i pressemeddelelsen og tilføjer, at han ikke har planer om at stoppe i virksomheden foreløbig.

Tags