Kolding Netavis

Livet: Hvor svært ka’ det være?

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Forestillingen handler om livet.

Søren Kierkegaards ord om, ”at livet skal leves forfra, men forstås bagfra” bliver taget helt bogstaveligt, når Folketeatret gæster Kolding Teaterforening på Comwell Kolding Teater. Det er med den poetiske komedie ”Livet, hvor svært ka’ det være?”. Forestillingen har to karakterer, der bliver spillet af Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard.

Om forestillingen skriver Folketeatret:

””Livet, hvor svært ka’ det være?” er en poetisk og humoristisk fabuleren over livets forskellige stadier set gennem et livslangt venskab. Vi følger vennerne Tom og Alex fra de dør til deres allerførste møde i barndommen. For historien fortælles baglæns!

Vi begynder altså med døden – så er det triste ligesom overstået. Så følger en række genkendelige livskapitler: Fra senilitet med åbent tishul, over modenhed og ældregymnastik, midtvejskriser og absurde bodelinger. Vi fortsætter kronologisk baglæns med karriere, familie, den store kærlighed og livets tilfældigheder. Derefter de grænseløse ungdomsdrømme, den spirende seksualitet og løfterne om evigt troskab – sværget med blod! Og vi slutter selvfølgelig med begyndelsen. Et venskab, der begynder med slikposer, snotnæser og – nåja – åbent tishul.”

Stykket er skrevet af Vase, Fuglsang, Ellegaard og Lykkegaard.

“Livet, hvor svært ka’ det være?” kan ses tirsdag den 19. februar klokken 19.30 på Comwell Kolding Teater. Billetter kan købes på www.billetten.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel