Kom med i en læsekreds

Søndag 16. Februar 2020 07:32 275
Du kan deltage i Åben Læsekreds på Kolding Bibliotek, en inspirationsaften for læsekredse og litteraturinteresserede. PR-foto. Du kan deltage i Åben Læsekreds på Kolding Bibliotek, en inspirationsaften for læsekredse og litteraturinteresserede. PR-foto.

Til Åben Læsekreds kan du være med til fælleslæsning og finde andre, du kan starte en læsekreds sammen med.

I Kolding er der masser af læseheste, der deler deres læseoplevelser med andre. Der er nemlig over 200 læsekredse tilknyttet biblioteket. Kunne du tænke dig at prøve at læse sammen med andre? Så kan du deltage i Åben Læsekreds på Kolding Bibliotek, en inspirationsaften for læsekredse og litteraturinteresserede.

Aftenens program byder på fælleslæsning, læsetips og introduktion til de tilbud, biblioteket har til læsekredse. Der vil også være tid til at danne nye læsekredse eller finde nye medlemmer til etablerede læsekredse.

Er du med i en læsekreds, der gerne vil have flere medlemmer, men ikke har mulighed for at deltage på aftenen, er du meget velkommen til at kontakte biblioteket og få et opslag om din læsekreds på hjemmesiden.

Åben læsekreds foregår torsdag den 27. februar klokken 18.30-20.30 i Salene på Kolding Bibliotek. Det er gratis, men husk at hente en billet på www.koldingbib.dk.