Kolding Netavis

Koldingensisk PR-bureau kåret til Gazelle

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Den positive udvikling skyldes dels anbefalinger fra tilfredse nuværende kunder, dels vores salgsteam, vurderer CEO Christian Fink. PR-foto.

Epicent, der blev grundlagt i Kolding i 1999, har fra 2014 til 2018 mere end firedoblet omsætningen og er netop for fjerde gang kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen.

Siden Epicent Public Relations A/S søsatte en ekspansiv kommerciel strategi, er omsætningen mere end firedoblet fra 2014 til 2018. Ifølge bureauet bunder væksten i en kombination af tilfredse kunder og en aktiv salgsstrategi.

– Den positive udvikling skyldes dels anbefalinger fra tilfredse nuværende kunder, dels vores salgsteams fokus på selv at identificere og opsøge virksomheder, som kan få stor værdi af omtale i redaktionelle medier, eller som har behov for hjælp til at forebygge og håndtere shitstorms, mener Christian Fink, CEO og kontaktdirektør hos Epicent, der specialiserer sig i presseopgaver og krisekommunikation.

Fra generalister til specialister

Siden bureauet i 1999 blev grundlagt i Kolding, har Epicent også åbnet kontorer i Aarhus, Aalborg og København, og virksomheden har i dag omkring 20 ansatte. Samtidig med væksten har bureauet indsnævret sit fokus til journalistik og redaktionelle medier.

– I starten hjalp vi kunderne med de fleste former for skriftlig kommunikation. Men vi fandt hurtigt ud af, at vi kan levere markant størst værdi til kunderne, når det gælder presseopgaver. At opnå positiv redaktionel omtale er en noget overset disciplin hos de fleste virksomheder, både store og små, så her findes et kæmpe potentiale. Det gælder på tværs af alle medieplatforme, både tv, radio, trykte medier og online, og hvad enten man ønsker omtale i brede massemedier eller i tekniske fagmedier inden for eksempelvis industri, byggeri eller logistik, siger Christian Fink i en pressemeddelelse.

Epicent har i dag flere hundrede kunder, der spænder fra iværksættere til nogle af landets største kæder og mest velkendte brands.

– Bredden i vores kundekreds viser, at de fleste firmaer har gode historier at fortælle, uanset hvor stor eller lille virksomheden er, uanset hvilken branche man tilhører, og uanset om man henvender sig til private forbrugere eller en snæver, professionel målgruppe, fastslår direktøren.

Epicent Public Relations A/S har omkring 20 ansatte i Kolding, Aarhus, Aalborg og København, som primært varetager presseopgaver og krisekommunikation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *