Fredag, 15. november 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 
Kolding Netavis | Kolding
Mandag, 14 oktober 2019 19:36

Kendt ejendom i Kolding solgt

Solgården i Kolding er blevet solgt.

Ejendommen Solgården i Sdr. Havnegade er blevet solgt.

Ejendommen har hidtil fungeret som en andelsboligejendom, hvor foreningen nu har valgt at opløse sig selv med henblik på salg af ejendommen. Colliers har været medvirkende til en række lignende transaktioner, primært i København, men også i stigende grad andre steder i landet – med den rette rådgivning giver det gode muligheder for andelshaverne.

- Solgården er en kendt ejendom i Kolding, både på grund af det markante solcelleanlæg på toppen, men også på grund af størrelsen og den centrale beliggenhed, siger direktør, partner René Neesgaard fra Colliers i Vejle, i en pressemeddelelse.

- Investeringsmarkedet for boligudlejningsejendomme er vokset meget de seneste år. Særligt centralt beliggende ejendomme som denne driver væksten, og når ejendommene er større, giver det muligheder for at tiltrække større danske investorer.

Fortroligt udbud

Solgården blev solgt ved et fortroligt udbud i Colliers’ brede netværk med interesse fra flere sider.

Den tidligere andelsboligforening valgte at sælge ejendommen til en boligfond, der forvaltes af Thylander Gruppen. I følge Colliers’ opgørelser blev der i 2018 solgt andelsboligejendomme for cirka 1 mia. kroner. Der er fortsat interesse for at sælge, da andelshaverne dermed får en større fleksibilitet som lejere og får frigivet den værdi, som de ellers har bundet i andelsbeviserne.

Rådgivning og gennemførelse af salg af større boligejendomme og særligt andelsboligforeninger kræver dybdegående viden om en lang række forhold og et nationalt netværk for at sikre sælgerne den optimale proces. Bestyrelsesformanden i netop dette salg udtaler i den forbindelse:

- Vi har hele tiden følt os trygge i forløbet og er glade for resultatet.

Fakta om Solgården

5.651 kvadratmeter
80 boliger
Gns. boligstørrelse er 68 kvadratmeter
Fem mindre erhvervslejemål

Udgivet i Kolding

Nu går Vamdrup-virksomheden ind i udviklingen af en bæredygtig fremtid.

Teknos, der har fabrik i Vamdrup og mest kendt for at lave maling, udvikler nu også en recirkulerbar papirflaske. Det sker i samarbejde med flere store mærkevarevirksomheder, skriver netavisen Sebro Press.

Teknos betegnes en af Europas førende leverandører af industriel maling bidrager nu også til at forme en bæredygtig fremtid. Teknos indgår i et samarbejde om at udvikle en fuldt biobaseret og recirkulerbar papirflaske.

Det sker i samarbejde med store internationale mærkevarevirksomheder og eksperter i materialer, design og teknologi. Fx. Coca-Cola, Carlsberg, L’Oreal og Absolut. Det handler om et langsigtede innovationsprojekt, der drives af Paboco, "the paper bottle company", og det blev præsenteret fredag i København.

Teknos er en finsk familieejet producent af overfladebehandling, og inden for området arbejder virksomheden med udvikling af beskyttende barriereoverfladebehandling til fødevareemballager.

Koncernens fabrik i Vamdrup beskæftiger efter det oplyste omkring 200 medarbejdere. Her laves der miljørigtigt maling til industrien på vandbasis. En produktion der blev startet op under virksomhedsnavnet Johs. Schous Farve- og Lakbrik A/S. og drevet af nu afdøde direktør Andreas Schou. Virksomheden i Vamdrup har fremstillet maling siden 1948.

Teknologien bag papirflasken skal anvendes til fødevarer og drikkevarer både med og uden kulsyre og derudover til kosmetik og andre væsker:

- Vi har mange års erfaring med at udvikle funktionelle overfladebehandlinger til forskellige overflader og materialer. Det forekommer derfor meget naturligt at anvende vores knowhow på andre områder end traditionel maling. Papir- og papemballager til fødevarer er traditionelt beklædt med en tynd plastikfilm, men der findes et brugbart alternativ. Vandbaseret dispersionsmaling forhindrer, at vand og fedt trænger ind i papiret, og det er den ideelle løsning til fødevarer, forklarer Tuomas Aspiala, der er Group Commercial Manager hos Teknos.Virksomheden afdelinger i over 20 lande og et globalt detailhandelsnetværk.

Udgivet i Vamdrup
Mandag, 14 oktober 2019 15:39

PostNord åbner to nye udleveringssteder

Nu åbner PostNord to nye udleveringssteder i Kolding.

PostNord har åbnet nye Collect Shops i to forskellige 7-Elevens i Kolding. Den ene i 7-Eleven på Ndr. Ringvej 118 og den anden i 7-Eleven på Hylkedalvej 2. Her vil man fremover nemt og hurtigt kunne hente sine pakker fra den stigende nethandel.

- Med de to nye udleveringssteder, der er åbnet i Kolding, rykker vi endnu tættere på borgerne, hvilket er enormt glædeligt. Vi vil gerne være tæt på kunderne og gøre det så nemt for dem som muligt at hente deres pakker fra nethandlen. Åbningerne er derfor endnu et vigtigt skridt i den retning, siger Kim C. Hinrichsen, distriktschef i PostNord.

I de nye Collect Shops kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen på Ndr. Ringvej 118 og Hylkedalvej 2 er begge åbne i hele butikkens åbningstid, som er hverdage fra klokken 06-22 og lørdag-søndag fra klokken 07-22.

De to Collect Shops i Kolding er nogle af de næsten 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 stk. fordelt over hele landet.

Udgivet i Erhverv
  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Juli 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31