Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Byrådsmedlem Hans Holmer bliver både ny gruppeformand og Socialudvalgsformand for SF i Kolding byråd. Mette Voss overtager Karina Lorentzens plads i byrådet. Pressefoto. Byrådsmedlem Hans Holmer bliver både ny gruppeformand og Socialudvalgsformand for SF i Kolding byråd. Mette Voss overtager Karina Lorentzens plads i byrådet. Pressefoto.

Kolding får ny Socialudvalgsformand og et nyt ansigt i byrådet

Skrevet af  15-06-2019- 06:29:49

Karina Lorentzens genvalg til folketinget baner vejen for, at det nuværende byrådsmedlem Hans Holmer bliver både ny gruppeformand og Socialudvalgsformand for SF i Kolding byråd. Mette Voss overtager Karina Lorentzens plads i byrådet.

SF har gennem tiden haft mange markante socialudvalgsformænd – lige fra Villy Søvndal, Lis Ravn Ebbesen og til sidst men ikke mindst Karina Lorentzen. Nu indtræder Hans Holmer på den post, når Karina Lorentzen skifter til Folketinget, skriver SF Kolding i en pressemeddelelse.

Det er således et par store sko, der skal fyldes ud, når Hans Holmer overtager:

- Jeg glæder mig rigtigt meget til at tage dét ansvar. Jeg mener grundlæggende, at vi skal måle kommunens rigdom på, hvor gode vi er til at tage hånd om udsatte borgere. Interessen for andre mennesker, evnen til at samarbejde på tværs af partierne og være løsningsorienteret, er noget af det jeg bringer med ind i den nye formandsrolle, siger han.

- Kolding Kommunes økonomi er udfordret, og derfor ligger der også en stor opgave for udvalget og for mig i at være særlig opmærksom på, at det ikke rammer mennesker, som i forvejen af udsatte.

Hans Holmer træder således også træder ind i det, magtfulde økonomiudvalg, mens Mette Voss afløser Hans Holmer i Børne- og Uddannelsesudvalget:

- Jeg ser frem til arbejdet i Børne- og uddannelsesudvalget. Det er et område, som jeg har stort fagligt kendskab til, da jeg har arbejdet som pædagog i 22 år. Den viden og erfaring vil jeg gøre brug af i udvalget, forklarer hun.

Mette Voss indtræder desuden i Seniorudvalget, Lokaldemokratiudvalget, Arbejdsmarkedsudvalget og Fritid- og idrætsudvalget. Det sker pr. 1. august, hvor Mette stopper i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg.

Karina Lorentzen takker af

Karina Lorentzen stopper i byrådspolitik og kalder det vemodigt:

- Det er da vemodigt, for jeg har været glad for at arbejde for udsatte og folkesundheden. Men jeg må sande, at mange af løsningerne ligger på Christiansborg, som holder kommunerne i både stramme tøjler økonomisk og lovgivningsmæssigt, og de ting skal ændres der fra. Jeg håber derfor, at kunne give lidt tilbage derfra. Jeg takker ydmygt for de mange stemmer på mig i Kolding-kredsene, det gør, at jeg føler et stort ansvar for at leve op til den tillid, vælgerne har vist mig, siger hun.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« September 2018 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30