Kloakprojekt skudt i gang

Onsdag 24. Oktober 2018 04:56 839
Herredsvej er totalt spærret herfra udmundingen af Overgade og frem til boligkomplekset Grønvang. Foto: Svend Erik Brodersen, Sebro Press. Herredsvej er totalt spærret herfra udmundingen af Overgade og frem til boligkomplekset Grønvang. Foto: Svend Erik Brodersen, Sebro Press.

Et omfattende kloakeringsprojekt i Vamdrup er nu for alvor skudt i gang.

Projektet skal befri borgere, som færdes eller bod ved Vamdrup Å for generede lugt, og samtidig sørge for spildevandet fra området uden hjælp selv kan finde vej frem til ny pumpstation ved Vestergade, skriver netavisen Sebro Press.

Arbejdet betyder blandt andet, at den stærkt trafikerede Herredsvej nu er totalt afspærret fra udmundingen af Overgade og frem mod øst til den østlige indkørsel til det store boligkompleks Grønvang.

Endvidere er hele engområdet mellem Herredsvej og Vamdrup Å, over strækningen fra Overgade til Mindegade, forvandlet til en stor arbejdsplads. Engen er fyldt op til bristepunktet af jordbunker lastbiler, pumpemateriel, rør arbejdende folk - og andet grej.

Men som et gammelt ordsprog siger: ”Det skal være skidt, før det kan blive godt”. For som tidligere omtalt i netavisen Sebro Press om det omfattende kloakeringsprojekt i Vamdrup, så har BlueKolding, som står for arbejdet, bebudet, at det hele skal være afsluttet igen allerede inden udgangen af december måned 2018.

Arbejdet ved Herredsvej og Vamdrup Å sætter i øvrigt sine spor mange andre steder rundt om i byen. Mens Herredsvej er spærret er byen nemlig over alt spækket med gule pileskilte, som anviser de omkørselsruter, som skal råde bod på ulemperne ved spærringen af Herredsvej.

Skilte med omkørsel ses blandt andre i Jernbanegade, Røddingvej og Vestergade med tilstødende sidegader.

Tags