Kolding Netavis

KIF direktør stopper efter mindre end et år

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Christian Phillip stopper som direktør i KIF Kolding. Foto: KIF Kolding.

KIF Kolding skal ud og finde en ny direktør.

Efter otte måneder på direktørposten i KIF Kolding er klubben nu på jagt efter en ny direktør. Christian Phillip har som direktør i den traditionsrige håndboldklub været med til at skabe et nyt fundament for klubben, og ser nu frem til nye udfordringer. Christian Phillip stopper i KIF Kolding i foråret 2020, oplyser KIF Kolding.

Alle omkring KIF Kolding har i 2019 arbejdet på at skabe en fornyelse i klubben, og det har krævet en nødvendig og ekstraordinær indsats fra alle omkring klubben. Der begynder at tegne sig et mere positivt billede af klubbens drift, men der skal stadigvæk arbejdes med at kommercialisere et af Danmarks stærkeste sportsbrands, skriver klubben.

– Vi tror stærkt på fremtiden, og vi ved, at vores oprindelige ståsted har været voldsomt udfordret i de sidste par år. Vi er dog ved at finde rytmen, og der begynder at være den nødvendige arbejdsro til at kunne revitalisere KIF. Nu skal vi have skabt et solidt fundament af sponsorer og sikre opbakningen til fremtidens KIF, og så skal vi selvfølgelig også vise resultaterne på banen, fortæller bestyrelsesformand Brian Stein i en pressemeddelelse.

– Jeg glæder mig over at kunne overlevere et sundere KIF Kolding til min efterfølger, og jeg håber, at genopbygningen kan fortsætte, både økonomisk og sportsligt. Jeg ønsker Ulf og spillerne alt det bedste, og vil også gerne takke mine kolleger og frivillige omkring klubben for en flot indsats. En stor tak skal også lyde til de trofaste sponsorer for deres vedholdenhed og loyalitet overfor KIF, siger Christian Phillip.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *