Fredag, 24. maj 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Knud Erik Langhoff, formand for den Konservative vælgerforening i Kolding. Privatfoto. Knud Erik Langhoff, formand for den Konservative vælgerforening i Kolding. Privatfoto.

Kære byrådspolitikere – Vågn op!

Skrevet af  Søndag 30. September 2018 | 06:46

Læserbrev af Knud Erik Langhoff, formand for den Konservative vælgerforening i Kolding, Mariavej 9 6091 Bjert.

Det var en begivenhedsrig oplevelse at overvære byrådsmødet i Kolding d. 25. september 2018, hvor selv garvede kommunalpolitikere rejste sig op og beklagede, at de valgte den nemme løsning i form af skattestigning fremfor at effektivisere og rationalisere driften af kommunen.

Socialdemokratiske politikere der påstår at skattestigninger ikke er vokset i deres baghave, ”der vokser nemlig røde roser”, blev der sagt. Liberale politikere der undskyldende påpegede, at vi i Kolding ligger i førertrøjen med skattestigninger, med brandbeskatning af borgere og virksomheder, men som alligevel på bedste socialistiske vis stemte for skattestigning.

Vi har alle efterfølgende kunnet læse både på Facebook og i Jydske Vestkysten, hvor meget enkelte politikere begræder, at de stemte for at straffe skatteborgerne økonomisk med brandbeskatning, og ligefrem skriver ”Skattestigning nej tak”!

Og ja - det er jo himmelråbende og giver stor grund til undren, hvorfor så stemme for skattestigning?

Det giver mig anledning et at knibe sig i armen og som Jeppe på bjerget spørge mig selv ”er jeg vågen eller er det noget jeg drømmer”? Her må det være på sin plads, at opfordre byrådspolitikere til at vågne op! For det at sidde i byrådet er virkelighed. Det er et borgerligt ombud, der i sagens natur stiller krav om voksen og ansvarlig optræden, også ved stemmeafgivning.

Det er også her på sin plads at stille spørgsmålet: ”Kære byrådspolitikere - hvad er det der gør at Kolding er så meget dårligere stillet end andre kommuner i landsdelen? Hvad er det der gør at Kolding skal være i førertrøjen, når det gælder beskatning af borgere og erhvervsvirksomheder”?

Vi har en dejlig kommune, og det kan vi også have uden at brandbeskatte borgerne!

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« April 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30