Kolding Netavis

Hør om ny teknologi til fjernjustering af høreapparat

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Kolding Løve Apotek i Jernbanegade og i Kolding Storcenter inviterer til gratis høreprøve. Til arrangementerne kan du også høre mere om en ny service – Remote Care, som gør det muligt at få høreapparatet finjusteret hjemmefra.

I samarbejde med Din Hørespecialist inviterer Kolding Løve Apotek til en gratis høreprøve mandag den 21. september. Ved samme lejlighed kan man høre mere om Remote Care, der er en ny service, som giver høreapparatsbrugere mulighed for at få finjustereret høreapparaterne direkte fra hjemmet. Teknikken har været i støbeskeen gennem længere tid, men er blevet fremskyndet på grund af COVID-19, oplyser Din Hørespecialist i Kolding i en pressemeddelelse.

Mange danskere prøver i øjeblikket at begrænse den fysiske kontakt, og det har ifølge Faisal Nezam, der er hørespecialist hos Din Hørespecialist i Kolding, holdt mange borgere fra tilstrækkelig hjælp med høreapparatet. I den forbindelse er Remote Care særligt praktisk, fordi hørespecialisten kan justere høreapparatet nøjagtigt efter brugerens behov, mens brugeren sidder med høreapparatet på hjemme hos dem selv. Hun opfordrer derfor også alle interesserede til at komme på apoteket den 21. september.

Ny teknologi giver den mest naturlige lytteoplevelse

Samtidig med lanceringen af Remote Care introduceres den nye MOMENT-serie fra danske WIDEX hos Din Hørespecialist i Kolding. Hidtil har brugere af høreapparater måtte acceptere, at uanset hvor godt et høreapparat er, vil det altid lyde som et høreapparat, men med MOMENT er lydforsinkelsen hele 10-12 gange mindre i forhold til de bedste produkter på markedet. Det gør, at man for første gang nogensinde kommer den kunstige, metalliske lyd, som mange brugere ellers oplever, til livs.

Mange brugere oplever ifølge Faisal Nezam, at lyden i deres høreapparat ikke er lige så naturtro, som de husker, fra før høretabet satte ind. Og hvis lyden opfattes som kunstig, kan det være anstrengende at vænne sig til apparatet. Udover at sikre en naturlig og nuanceret lyd byder MOMENT også på markedets mindste genopladelige høreapparat, hvilket henviser det ugentlige skift af batterier til fortiden.

Praktisk information

Mandag den 21. september foretages der gratis høreprøver i samarbejde med Din Hørespecialist på Kolding Løve Apotek på Jernbanegade klokken 9-12 og i Kolding Storcenter klokken 13-15. Udover at få foretaget en høreprøve kan de fremmødte få en præsentation af Remote Care samt det nye høreapparat – WIDEX MOMENT. Arrangementerne er gratis og uforpligtende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel