Handel i det gamle Kolding

Lørdag 26. maj 2018 15:11 1601
Man kan fra på tirsdag opleve installationerne på 11 nøje udvalgte steder rundt i Kolding midtby. Pressefoto. Man kan fra på tirsdag opleve installationerne på 11 nøje udvalgte steder rundt i Kolding midtby. Pressefoto.

Kolding Stadsarkiv og Museet på Koldinghus sætter spot på bylivet i det gamle Kolding.

Det sker som et led i fejringen af Kolding bys og Koldinghus’ 750 års jubilæum.

Sammen har de to kulturinstitutioner skabt en række fotobårne installationer til byrummet i Kolding under temaet: ”Handel i det gamle Kolding”, skriver Kolding Stadsarkiv i en pressemeddelelse.

Man kan fra på tirsdag opleve installationerne på 11 nøje udvalgte steder rundt i Kolding midtby, der alle afspejler forskellige øjebliksbilleder fra det handelsliv, der er foregået netop her gennem tiderne. Samtidig danner de 11 lokationer rammen om en byvandring under samme navn ”Handel i det gamle Kolding”, som man kan følge via historiskatlas.dk, hvor det også er muligt at læse mere om hvert sted.

Udstillingen kan ses i sin helhed mandag den 28. maj på Akseltorv mellem klokken 15 og 15.45, hvor Kolding Stadsarkiv og Museet på Koldinghus i fællesskab vil præsentere og fortælle mere om udstillingen og Koldings historie som købstad.

Efterfølgende vil de 11 fotoinstallationer blive flyttet ud til deres forskellige placeringer i Kolding midtby, hvor de kan ses frem til september i år.

Udstillingen er finansieret af Kulturudvalgets Jubilæumspulje.

Tags