Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Restaurantchef Lene Sørensen ser et stort potentiale i placeringen af den nye restaurant på Vejlevej, der er en af Koldings mest befærdede indfaldsveje. PR-foto. Restaurantchef Lene Sørensen ser et stort potentiale i placeringen af den nye restaurant på Vejlevej, der er en af Koldings mest befærdede indfaldsveje. PR-foto.

Fastfood-kæde åbner endnu en restaurant: Gratis burgere til de første 50

Skrevet af  onsdag 25. juli 2018 | 04:57

Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Kolding, hvor de første 50 kunder kan få et års forbrug af burgere.

Sunset Boulevard slår nu dørene op til en spritny restaurant på Vejlevej over for Kolding Storcenter. Den nye restaurant, der også har drive in, skal især tiltrække kunder blandt de mange trafikanter, der hver dag kører på Vejlevej.

På åbningsdagen får de første 50 kunder, der køber en stor menu, et års forbrug af burgere kvit og frit, skriver Sunset Boulevard i en pressemeddelelse.

- Det er om at være tidligt ude, når vi slår dørene op til de nye lokaler. De første 50 kunder, der køber en stor menu, får nemlig et kuponhæfte, der kan bruges til at indløse én gratis burger hver eneste uge i et helt år, fortæller Lene Sørensen, der er ny restaurantchef hos Sunset Boulevard på Vejlevej 243 i Kolding.

Forbilledlig restaurant

I forbindelse med åbningen er Lene Sørensen, der indtil nu har drevet kædens restaurant på den anden side af Vejlevej i Kolding Storcenter, ansat som restaurantchef i den nye restaurant. Hun har arbejdet i 17 år hos Sunset Boulevard, hvor hun tidligere på året blev kåret som Årets Restaurantchef, og hun har været med til at åbne syv af kædens restauranter.

- Der er høje forventninger til den nye restaurant, og personalet har forberedt sig i halvanden måned op til åbningen, så de kan levere en god oplevelse og den bedste service. Restauranten kommer til at danne rammen for blandt andet medarbejdertræning og produktudvikling, og derfor skal den samtidig være et godt forbillede for alle de andre, siger Lene Sørensen.

Trafikanter i sigte

Placeringen ud til den meget befærdede indfaldsvej rummer ifølge restaurantchefen et stort potentiale, og drive in-muligheden synes oplagt.

- Indtil nu har kunderne i området været de handlende i storcenteret, men med en restaurant med drive in lige ud til en af Koldings hovedfærdselsårer satser vi på at lokke mange trafikanter til at holde ind og få stillet sulten eller tage mad med hjem til familien, siger Lene Sørensen.

Den nye Sunset Boulevard i Kolding slår dørene op torsdag den 2. august klokken 10 i de nye lokaler på Vejlevej 243.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« December 2018 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31