Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jørn Dohrmann (DF). Pressefoto. Jørn Dohrmann (DF). Pressefoto.

Europa-Parlamentet er imod grænsekontrol

Skrevet af  lørdag 2. juni 2018 | 05:54

Læserbrev af Jørn Dohrmann (DF), medlem af Europa-Parlamentet, Drenderupvej 30, 6580 Vamdrup.

Europa-Parlamentet har netop godkendt en rapport, der omtaler midlertidig grænsekontrol som ulovlig. Parlamentet mener, at grænsekontrol er i strid med Schengen-reglerne.

Lande som Østrig, Tyskland, Frankrig og sågar dukselandet Sverige indførte ellers i 2016, på grund af flodbølgen af immigranter, en midlertidig grænsekontrol, men parlamentet mener altså, at alle disse lande handler i strid med reglerne.

Den juridiske udredning skal jeg ikke blande mig i, jeg vil blot i al stilfærdighed minde om, at regler bør laves om, hvis de er i strid med sund fornuft - og det gælder i særdeleshed her.

Danmark - og de øvrige lande - har nemlig stor gavn af den ekstra sikring en grænsekontrol giver. Både i forhold til terrortruslen, som Europa-Parlamentet åbenbart er aldeles ligeglad med, men så sandelig også i forbindelse med anden grov, grænseoverskridende kriminalitet.

Danmark har, siden grænsekontrollen blev indført, afvist 5150 personer direkte på grænsen og heriblandt altså forbrydere af værste skuffe, samt naturligvis en stor gruppe økonomiske plattenslagere. Denne gruppe kommer oftest fra Afrika og Mellemøsten, altså fra lande hvor det har vist sig næsten umuligt og mere end svært at få integrationen til at virke.

Grænsekontrollen er derfor af mange gode grunde simpelthen nøglen til beskyttelsen af Europa og Danmarks borgere mod vold, voldtægt, hjemmerøverier og sågar terror samt naturligvis mod udhuling af vores velfærdssystem.

Men den slags er Europa-Parlamentet åbenbart fløjtende ligeglad med, her fortsætter man ufortrødent og ude af trit med befolkningernes interesse en dagsorden, der hører fortiden til.

Jeg vil fortsætte min kamp i parlamentet for et Europa med god solid kontrol på de ydre såvel som de indre grænser.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Oktober 2018 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31