Kolding Netavis

Endnu et navn klar til Grøn

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Den danske trio har siden debuten rykket grænserne for dansk rock med deres rå lyd og intense koncerter. I år fejrer bandet deres 20-års jubilæum og publikum kan forvente en række helt særlige shows på årets grønne koncerter, som er det eneste sted man kan opleve Carpark North live i 2019.

Med Carpark North på plakaten er den danske sommer sikret lige dele kant, nerve og sammenhold.

I år er det 20 år siden at bandet med deres kombination af power og følelser satte sig igennem i det danske musiklandskab. Den rå energi, der fik bandet ud til resten af landet, er da heller ikke svundet, siden gruppen i slut 90’erne overrumplede både publikum og anmeldere.

Om at spille på Grøn siger bandet:

– At spille på Grøn er en følelse af at starte et lille “riot”. En protest mod sofahængeri og ensomhed. Mod hængefjæs og regnvejr. Og et oprør for “høren-til”, kuldegysninger, vægtløshed og fadøl. På Grøn er vi alle en del af oprøret. Og vi mærker det ligeså meget på scenen som publikum mærker det på græsset, siger bandet i en pressemeddelelse.

Det selvsamme talent for at skabe ørehængere med et twist har også gjort gruppen særdeles populære i radioen igennem hele karrieren fra ’Transparent and Glasslike’ og ”Human” til ’32’ og sidste års rockhit, ’Raise Your Head’. Samlet er det blevet til hele fem gange som P3´s ”Ugens uundgåelige”.

Publikum ekstra heldige

Grøn-publikummet er i år ekstra heldige. Gruppen har nemlig valgt at Grøn skal være det eneste sted gruppen spiller live i hele 2019:

– I år er femte år vi spiller Grøn, og det bliver bare bedre og bedre! Vi glæder os helt vildt til at fyre den af på Grøn i år. Både til at spille rockmusik, slikke solskin, drikke fadøl og til at hænge ud med publikum og vores mega dejlige kolleger backstage. Folk kan forvente et eksplosivt show og et ekstremt tændt band. Grøn er nemlig det eneste vi spiller i hele 2019.

Tilføjelsen af den hårdtslående trio til programmet betyder altså, at der er lagt op til en fest, der i sand Grøn-stil både har plads til alle og fuld fart over feltet.

Grøn har allerede offfentliggjort, at Kesi og Scarlet Pleasure også er med på dette års festival.

Turplan for Grøn 2019

18. juli: Amager
19. juli: Kolding
20. juli: Aarhus
21. juli: Aalborg
25. juli: Esbjerg
26. juli: Odense
27. juli: Næstved
28. juli: Valby

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel