Det gik fint: Lige indtil…

Onsdag 22. Januar 2020 04:27 927
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

 

Landbetjenten så nærmere på trafikken ved lokal skole.

Forleden syntes lokalbetjenten i Vamdrup/Lunderskov, Hans Peter Poulsen, at han ville se lidt nærmere på færdselskulturen ved en af byens skoler. Valget faldt på et morgenbesøg ved Vamdrup Skole Øst (Kongeåskolen), skriver netavisen Sebro Press.

Her holdt han godt øje med de bilister, som kørte til og fra skolen med deres små poder, om de nu også havde sikkerhedsselerne forsvarligt spændte. Og det hele da også gik fint. Der var ikke noget at komme efter – men kun lige til lokalbetjenten spottede en far med sit barn som passagerer som fint og flot kom kørende uden sikkerhedssedlen spændt. Og haps!

Da betjenten – rent rutinemæssigt lige ville tjekke om kørekortet var i orden, så kunne manden heller ikke fremvise noget kørekort. Det viste sig, at han var frakendt retten til at køre bil – endda for nogen tid siden - og at han efter frakendelsestiden var udløbet ikke havde fået sig taget sammen til at gå op til ny køreprøve - og hvad der til hører – for at få kortet tilbage.

Det gik jo også rigtigt godt - lige til han mødte lokalbetjenten ved skolen i Vamdrup.

Og det blev et dyrt møde. Nu vanker der både bøde for ikke at have sikkersedlen spændt og for at føre bil uden førerbevis.

Tags