Danseforestilling baseret på David Bowies tekster og sange

Onsdag 08. Januar 2020 19:54 268
Foto: Jonas Søgaard. Foto: Jonas Søgaard.

A space in the dark er en danseforestilling skabt på David Bowies tekster og sange.

Kolding Teaterforening viser danseforestillingen “A space in the dark”, som er blevet til på grundlag af tekster og sange af David Bowie og med musik af Henrik Munch, der er kendt fra bandet, Sorten Muld. Det er Black Box Theatre i Holstebro, der har produceret forestillingen. Den vises på Comwell Kolding Teater.

Forestillingen er en hyldest til livet, inspireret af og skabt med musik, tekst og sang af den legendariske David Bowie. Den internationalt anerkendte koreograf Ben Wright skaber et vedkommende værk om at leve livet fuldt ud. Det er et værk, der er nyskabende, gribende, rørende og spontant.

Syv dansere mødes til gravøl. Festen er slut. Her vil de tage publikum med på en poetisk rejse i menneskelige følelser. I en symbiose af musik og dans vil skønhed og absurditet opstå af følelser som melankoli, sorg, glæde og humor. ”A space in the dark” udfolder sig til både velkendte og mindre kendte sange af David Bowie, samt musik af Henrik Munch fra det danske band, Sorten Muld.

David Bowie efterlod en legendarisk rigdom af musik, der favner både menneskets og livets mange facetter, og som har den helt særlig evne at ramme publikum på tværs af generationer. Black Box Dance Company Holstebro har fået mulighed for at arbejde med 6 udvalgte sange fra hans store musikskat. De 6 numre repræsenterer både ældre og nye værker og kendte såvel som ukendte numre.

Numrene har Black Box Dance Company ønsket at bruge, idet de alle dækker over et fælles tema om menneskets skrøbelighed, magt og afmagt. I forestillingen vil man bl.a. kunne opleve kendte sange såsom Lets Dance, Lazarus og Bring Me The Disco King.

A space in the dark kan opleves mandag den 13. januar klokken 19.30. Billetter kan købes på www.billetten.dk.

Se billederne nedenunder...

Tags