Artikel filtreret på dato: Onsdag, 29 Januar 2020

Onsdag, 29 Januar 2020

Ny socialdirektør i Kolding

Kolding Kommune har fået en ny socialdirektør.

50-årige Thomas Reintoft er ansat som ny socialdirektør i Kolding Kommune og starter i stillingen 1. marts. Han kommer fra en stilling som direktør for Børn og Unge hos naboen i Billund Kommune, skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Thomas Reintoft er uddannet cand.scient.pol, og har de seneste ti år arbejdet med de sociale opgaver på børne- og ungeområdet i både Vejle og Billund kommuner, først som chef og senere som direktør. Derudover har erfaring fra Rudersdal, Århus og Københavns Kommuner. Foruden sin betydeligere erhvervserfaring har han gennemført en KIOL Executive toplederuddannelse og suppleret denne med kurser i topledelse fra bl.a. Oxford University.

Glæder sig til at udvikle socialområdet

Han ser frem til et konstruktivt samarbejde med både medarbejdere, politikere og samarbejdspartnere:

- Jeg glæder mig til at arbejde med at udvikle socialområdet i Kolding. Kommunen er i front i forhold til at udvikle nye metoder til at få mødet mellem borgeren og kommunen til at ske på en ligeværdig måde. Det arbejde vil jeg gerne fortsætte", siger han og fortsætter:

- Der skabes kun reelle effekter for borgerne, hvis hele organisationen arbejder målrettet med at skabe værdi for borgerne, og de enkelte medarbejdere oplever, at nye initiativer opfattes som meningsfulde og effektfulde i forhold til deres borgerrettede arbejdsopgaver. Det kræver, at ledelsen opfattes som troværdig, og at medarbejderne opnår ejerskab til beslutningerne, siger Thomas Reintoft om forventningerne til sit nye job.

Thomas Reintoft bor i Vejle med sin kone og tre børn.

Social- og Handicapchef Bettina Brøndsted har været konstitueret i stillingen det seneste halve år.

Udgivet i Kolding
Onsdag, 29 Januar 2020

Kom til Åben genbrugsplads

Torsdag 30. januar slår kommunen bommen op og holder Åben genbrugsplads på Gejlhavegård. Farligt affald 24-7 er nu nået til både Christiansfeld og Kolding Syd Genbrugsplads.

Der sker ting og sager på genbrugspladserne i Kolding Kommune. Senest er Farligt affald 24-7 nået til genbrugspladserne i Christiansfeld og Kolding Syd. Det betyder at borgere nu kan aflevere malerbøtter, spraydåser og kemikalier døgnet rundt på fire af kommunens fem genbrugspladser, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Det fejres med en varm pølse på den ene af de to pladser torsdag den 30. januar klokken 14-17 – nemlig Kolding Syd Genbrugsplads. Her holdes Åben genbrugsplads og man fortæller om alt det nye på pladsen:

- Se hvordan du bruger Farligt affald 24-7.

- Blive klogere på de nye skilte på pladsen, der skal gøre det nemmere for borgerne at sortere og aflevere deres affald, så mest muligt kan sendes til genanvendelse.

- Høre om en ny og smartere måde at aflevere blød plast på.

Adressen er Kolding Syd Genbrugsplads, Gejlhavegård 12, 6000 Kolding.

Udgivet i Kolding