Artikel filtreret på dato: Tirsdag, 07 maj 2019

Der har været afholdt DM i karate i Holstebro, hvor Sensei Mariana Cartuliares blev ny dansk mester i kata.

Asia Sport Center i Kolding sendte to kvinder til DM i karate, der blev afholdt i Holstebro i den forgangne weekend.

Sensei Mariana Cartuliares vandt guld i kata, der er formøvelser uden modstander og er dermed dansk mester i sin klasse. I kumite, der er traditionel kamp, vandt Sensei Mariana Cartuliares en sølvmedalje på en flot 2. plads efter flere indledende kampe med overbevisende sejre.

Landsholdskæmperen Mille Fabricius vandt igen medaljer i de kata-kampe, som hun deltog i. Mille Fabricius vandt to sikre bronzemedaljer, både i senior og U21. Mille Fabricius har været en sikker medaljevinder i de seneste turneringer, som hun har deltaget i med Kata Landsholdet under Dansk Karate Forbund.

Sensei Mariana Cartuliares og Mille Fabricius træner begge selv i Asia Sport Center, hvor de også begge er trænere på børneholdet, mens Sensei Mariana Cartuliares også er træner for junior og voksne.

Udgivet i Karate
Tirsdag, 07 maj 2019

Flot Tarzanbane

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), formand for fritids- og idrætsudvalget, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Der er netop indviet en ny Tarzanbane mellem Kvarterhuset på Junghansvej og Pulzion. Det var en herlig oplevelse, at være med til at åbne den og se alle de glad børn tage den i brug.

Jeg har været med så længe, at jeg godt kan huske alle de store og gode forventninger der var til projektet med kvarterløft og Kvarterhuset. Det er ofte sådan, at når der er meget store forventninger, så er det vanskeligt at indfri dem. Men man må sige at det er lykkedes der. Takket være dygtige og engagerede ansatte og ikke mindst nogle helt fantastiske frivillige.

Kvarterhuset og Gademix har altid haft et stort fokus på leg og bevægelse, bl.a. svia trampolinerne, Kolding Parkour Park og Tarzanbanen. Når ting bliver brugt, bliver de også slidt. Sådan var det også gået med Tarzanbanen. Det er derfor en stor fornøjelse, at vi fra Fritids- og Idrætsudvalget her været med til at realisere en ny Tarzanbane.

Det siges, at Tarzanbanen med sine ca. 150 m. er Danmarks længste tarzanbane! Med sine naturlige farver og former, ser det nærmest ud, som om den vokset op af sig selv, ud af det grønne. Det er den naturligvis ikke.

Derfor vil jeg til slut sige en stor og dybtfølt TAK til bestyrelsen i Kvarterhuset – med formand Henning Hansen i spidsen - for deres store indsats med at få Tarzanbanen op at stå.

Udgivet i Læserbreve