Artikel filtreret på dato: Tirsdag, 30 April 2019

Dansk Folkeparti i Kolding, Billund, Vejen og Haderslev er gået sammen om et stort valgmøde på Hotel Vamdrup.

I anledning af det forstående valg til Europa-Parlamentet kommer Dansk Folkepartis nye spidskandidat Peter Kofod og partiets nr. 3, Pia Adelsten, på besøg.

Det sker mandag den 6. maj klokken 19.

Blandt temaerne for mødet er EU efter Brexit, grænsekontrol, velfærdsydelser til EU borgere og indvandringen til EU.

Der er gratis adgang.

 

Udgivet i Politik

For første gang træder bandet ind på Grøn-scenen.

Når Dizzy Mizz Lizzy til sommer træder ind på scenen til Grøn 2019, kommer de for at blæse publikum bagover. Bandet lover masser af hits og fuld smadder i deres første Grøn-optræden nogensinde, hvor de bestemt ikke har tænkt sig at blegne i forhold til resten af plakaten.

Selvom Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis dannede Dizzy Mizz Lizzy tilbage i 1988, tog det hele først rigtig fart, da bandet vandt DM i Rock i 1993. Det er 25 år siden, at de udgav debutpladen ’Dizzy Mizz Lizzy’, der blev den bedst sælgende danske rockplade nogensinde med 250.000 albums. Det skete takket være hits som ’Silverflame’, ’Love Is a Loser's Game’, ’Glory’ og ’Waterline’, og de lagde ikke kun Danmark for deres fødder, mens slog også igennem i Japan. I 1996 udgav bandet albummet ’Rotator’, inden de i 1998 besluttede sig for at tage det, der skulle vise sig at blive godt 12 års pause fra hinanden. I 2016 udgav de deres tredje album, ’Forward In Reverse’, der bl.a. indeholder kæmpehittet ’I Would If I Could But I Can’t’.

Forsanger Tim Christensen har som solokunstner optrådt på Grøn hele fem gange. Grøn 2019 bliver dog første gang, Dizzy Mizz Lizzy kan opleves på Grøn, og publikum kan forvente, at bandet kommer med både høj energi og masser af hits – ligesom der måske også bliver mulighed for at støde på noget helt nyt:

- På Grøn kommer vi til at spille alle de numre, vi ved, folk gerne vil høre, og måske afslører vi også et nyt nummer eller to. Publikum kan forvente, at det bliver fuld smadder fra vores side af. Der er mange andre gode navne på plakaten til Grøn 2019, og dem må vi helst ikke blegne i forhold til, fortæller Tim Christensen i en pressemeddelelse.

Ifølge bandet repræsenterer programmet på Grøn 2019 både en folkelighed og en genkendelighed, ligesom det også er en perfekt anledning til at opdage ny musik, eller musik man ikke på forhånd troede, man kunne lide:

- På Grøn er der noget for alle. Og så er der måske også en mulighed for få en eye-opener for noget musik, man måske ikke var klar over, at man ville kunne lide.

Både gamle, nye og kommende fans kan under alle omstændigheder forberede sig på at blive blæst bagover, når Dizzy Mizz Lizzy bringer klassiske hits og fuld smadder med sig på scenen til Grøn 2019.

Programmet for Grøn 2019

Programmet til Grøn 2019 indeholder noget for enhver smag og en stærk blanding af både nye og erfarne navne. Disse tæller hitmagerne,Scarlet Pleasure, dansk raps vidunderbarn Kesi, DJ-veteranen Kato, electrorockerne Carpark North, popsensationen Alphabeat, kometerne SAVEUS, rockkvinderne, Anne, Sanne & Lis og rockveteranerne Dizzy Mizz Lizzy.

Turplan for Grøn 2019

Grøn finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer. Første stop er Amager den 18. juli. Herefter følger Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli og Næstved 27. juli, inden det hele slutter med et brag søndag den 28. juli i Valby.

Udgivet i Kolding