Artikel filtreret på dato: Søndag, 28 April 2019

Søndag, 28 April 2019

Undskyld! Undskyld! Undskyld!

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), formand for seniorudvalget, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Jeg beklager og undskylder. Jeg har begået en fejl.

Jeg var ude med et læserbrev, om at prisen på ældremad falder, fordi der er overskud i Elbo Køkkenet. Det er desværre ikke rigtigt. Der er en aftale i Byrådet om, at hvis madproduktionen giver underskud, betaler kommunekassen og hvis der er overskud går pengene i kommunekassen.

At jeg tog fejl af dette, kan jeg kun undskyld og beklage. Til gengæld mener jeg, at det burde være sådan, at overskuddet kommer de får leveret mad til gode og det vil Dansk Folkeparti foreslå ved de kommende budgetforhandlinger.

Jeg kan ikke love det bliver gennemført, men jeg kan love, at jeg vil gøre alt hvad jeg kan.

Udgivet i Læserbreve
Søndag, 28 April 2019

Super ungemøde i Vamdrup

Læserbrev af Ole Alsted (V), byrådsmedlem og formand for Lokaldemokratiudvalget, Viuf Stationsvej, 6052 Viuf.

Så har vi netop afholdt endnu et godt borgermøde, denne gang i Vamdrup omkring det gode ungeliv. Efter et læserbrev hvor en forælder udtrykte bekymring og ønske om udvikling af området, ja så blev der etableret et borgermøde, hvor der kom omkring 75-80 fremmødte, heraf de fleste unge mennesker fra området.

Stor ros til alle jer der kom og på meget positiv måde var med til at komme med input til forbedringer. Særdeles stor ros til ungdomsskolen for at facilitere processen, og få planlagt alt det praktiske.

Nu er opgaven at få samlet de mange input sammen, og få prioriteret indsatsene, så derfor er der lovet et opfølgningsmøde inden længe.

Der fremkom rigtig mange gode ideer til hvordan alle kan bakke op om det gode ungeliv, og en super oplevelse at det var børn/unge der fremlagde de gode ideer for så mange mennesker – fremtiden tegner lys for Vamdrup.

Lokaldemokratiudvalget er sat i verden for at hjælpe med at sikre borgerinddragelse, samt være med til at udvikle vores mange gode samfund vi har rundt omkring i Kolding Kommune.

Senest har vi været i gang i Christiansfeld, hvor løsningen på en udfordring der blev opsætning af en mobil container til de unge, der selv har været med til at indrette den med genbrugsmøbler, samt selv holder ansvar med det hele.

Nu glæder vi os bare til næste gang vi skal være med til at sætte en positiv dagsorden, sammen med andre aktører – for alt hvad vi gør, er i samarbejde med andre.

Udgivet i Læserbreve

Foråret har efterhånden rigtig fået sit tag i det ganske danske land, og med de lunere temperaturer ledes tankerne hen på ferie, grill og lange dage i solen.

De perfekte rammer for den slags er for mange danskere et af de sommerhuse, der ligger rundt om i landet. Det er dog ikke alle forundt at have råd til den ekstra bolig, men faktisk er der også sommerhuse til salg for forholdsvis beskedne beløb.

De fem billigste sommerhuse, der netop nu er udbudt til salg, koster nemlig alle under 200.000 kroner. Det skriver Boliga.

Det billigste sommerhus findes på Søvej 17 i Almind - lidt uden for Kolding. Huset er en fiskehytte, der ligger på en lejet naturgrund ved Nørresø. Huset er på 42 kvadratmeter, der koster omkring 2.850 kroner stykket. Pris: 120.000 kroner.

Boliga har ikke medtaget timeshares og feriehytter.

Du kan se sommerhuset nedenunder sammen med andre af landets billigste sommerhuse.

Udgivet i Almind