Artikel filtreret på dato: Lørdag, 20 April 2019

Teaterforeningen slutter denne sæson af med en rigtig evergreen, nemlig "Mød mig på Cassiopeia".

Med løfter om ”Romantik, komik og evergreens” besøger Folketeatret Kolding Teaterforening med Flemming Lynges, Børge Müllers og ikke mindst Kai Normann Andersens elskede musical, ”Mød mig på Cassiopeia”. Det sker på Comwell Kolding Teater.

I ”Mød mig på Cassiopeia” vikles Olympens guder og teatrets folk ind i hinanden og svøbes i både romantik og stjernestøv. På Alhambra Teatret har komponist Berger svært ved at finde inspiration til at færdiggøre sin seneste musical. Og med både teatrets direktør og sin ekskone – teatrets primadonna – på nakken, er han ved at give op, da han får kærkommen hjælp fra musikkens muse.

Musikkens muse gjorde det også godt, da Kai Normann Andersen komponerede sangene til ”Mød mig på Cassiopeia”, idet mange kan nynne med, når den enlige lille muse har det sværer‘ end man tror; når den erotiske tante og selveste Zeus opfordrer til at gå ud og gå en tur; når der flyves med ud i det himmelblå; når det forelskede par tager den allersidste dans, før de går hjem; og når hele byen sang, da Titina gik til bal.

”Mød mig på Cassiopeia” klinger af sjæler efter sjæler, hit efter hit, som får eroterne til at flagre på scenen, og – hvem ved – måske også temperaturen til at stige og latteren til at gjalde i salen.

I rollerne ser vi Trine Gadeberg, Carsten Svendsen, Karin Nordly-Holst, Christopher Læssø, Lone Hertz, Asger Reher, Troels Malling, Kristian Holm Joensen, Kristoffer Sass, Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen, Rasmus Rothaus Faartoft, Tanja Dræberg, Rikke Lillevang.

Du kan se "Mød mig på Cassiopeia" på Comwell Kolding Teater, torsdag den 25. april klokken 19.30. Billetter kan købes på www.billetten.dk.

Udgivet i Kolding