Artikel filtreret på dato: Torsdag, 18 April 2019

Torsdag, 18 April 2019

International Jazzdag

Jazz6000 fejrer International Jazz Day med koncert med bandet I Think You’re Awesome.

I november 2011 stiftede den legendariske Herbie Hancock i UNESCO-regi International Jazz Day, som hvert år den 30. april fejres i hele verden. Hos Jazz6000 markeres dagen med en koncert på Godset med stjernerne på den danske jazzhimmel.

Få bands har gjort sig så bemærket i jazzverdenen de seneste par år som I Think You're Awesome. Med bassist og komponist Jens Mikkel Madsen i front lader sekstetten sig inspirere af alt fra legende, afrikanske rytmer til nordiske folketoner, europæisk improvisation og amerikansk sangskrivertradition. Resultatet er et stemningsfuldt lydunivers med en drømmende og ubeskrivelig smuk lyd, som bandet selv kalder for indiejazz. Niels Overgaard fra Jazznyt kalder dem for "The Next Big Thing i dansk jazz”.

I anledning af bandets 10-års jubilæum præsenterer sekstetten ved koncerten på Godset både deres tophits fra deres mange anmelderroste albums og et helt nyt repertoire, hvor sekstetten er udvidet med fire fantastiske strygere fra orkesteret Taïga String Quartet.

Koncerten finder sted på Godset tirsdag den 30. april klokken 20. Billetter kan købes ved indgangen eller på www.Jazz6000.dk.

Udgivet i Det sker...