Artikel filtreret på dato: Tirsdag, 19 Februar 2019

Lars fra Kolding er efter optagelserne til Luksusfælden kommet på andre tanker.

35-årige Lars fra Kolding var meget stålfast i tirsdagens afsnit af Luksusfælden. Han var fast besluttet på, at han hellere ville beholde sin bil frem for at flytte sammen med sin 28-årige kæreste Luna.

Lars har de seneste tre til fire år boet hjemme hos sine forældre, hvor han ikke betalte husleje. Desuden fik han 1000 kroner i lommepenge af sin mor samt lommepenge af kæresten Luna.

Luksusfældens eksperter kom frem til, at Lars skyldte 667.000 kroner.

Lars har blandt andet brugt 2100 kroner om måneden på fastfood og han blev klippet hver uge.

Det skulle dog slutte og eksperterne fik lagt et budget for Lars.

Og Luksusfælden sparede Lars for 160.000 kroner. Lars bliver gældfri om godt seks år.

I slutningen af Luksusfælden blev det oplyst, at Lars var kommet på andre tanker. Han vil sælge bilen, men vil stadig bo hjemme hos sine forældre - og spare penge sammen, så han og Luna senere kan flytte sammen.

 

Udgivet i Kolding

Lars vælger sin bil frem for at flytte sammen med sin kæreste.

I Kolding bor 35-årige Lars på et lille værelse hos sine forældre og det er kæresten Luna rigtig træt af, for hun drømmer nemlig om at de to skal flytte sammen.

Men Luna vil ikke flytte sammen med Lars så længe han bruger sine penge på sin bil, frisør og dyre udflugter med børnene. For ofte må Lars’ mor og Luna spæde til med lommepenge, når Lars har brugt sine penge på fornøjelser. Luksusfældens eksperter præsenterer Lars for det, de selv mener, er et åbenlyst valg: Han kan blive boende hos sine forældre og beholde bilen, eller flytte sammen med Luna og skille sig af med bilen.

Eksperterne og ikke mindst Luna gør store øjne, da Lars erklærer, at hans bil betyder mere for ham end at flytte sammen med kæresten. Kan Lars og Lunas forhold overleve den udmelding?

Du kan se, hvordan det går Lars og Luna i Luksusfælden tirsdag aften klokken 20 på TV3.

Luksusfælden: Sådan går det Lars og Luna i dag

Udgivet i Kolding

Det gælder om at udvikle de bedste forretningsidéer.

I weekenden den 22.-24. marts konkurrerer studerende, iværksættere og virksomheder om at udvikle de bedste forretningsidéer og vinde præmier for et samlet beløb på 50.000 kroner i Kolding.

Konkurrencen afholdes i Pakhuset i Kolding og er arrangeret af Business Kolding i samarbejde med sponsorerne StartupBoost og Fynske Bank.

Det bliver en weekend i iværksætteriets og entreprenørskabets tegn, siger Business Koldings adm. direktør, Morten Bjørn Hansen.

- Takket være sponsorerne har vi kunnet stable en kæmpe konkurrence på benene. Det bliver et brag af en weekend i Pakhuset, hvor alle der har lyst til at se de studerende og iværksætterne konkurrere, er velkomne til at kigge forbi, siger Morten Bjørn Hansen i en pressemeddelelse.

Udvikle, netværke og skabe sammen

Der er mulighed for at deltage både som studerende, iværksætter eller etableret erhvervsdrivende med en ny ide – formålet med weekenden er at udvikle, netværke og skabe sammen.

Der konkurreres om at vinde titlen som enten ”Den Mest Skalerbare Ide” eller ”Ideen med Størst Socialøkonomisk Effekt”. Med hver titel følger der 25.000 kroner sponsoreret af hhv. StartupBoost og Fonden for Fynske Bank.

Det er et begrænset antal projekter som kan deltage i konkurrencen. Tilmelding på idéniveau frem til d. 24 februar. Herefter udvælges 10 ideer som der bliver dannet teams ud fra. Tilmeldingsfristen er d. 15 marts. Tilmelding er gratis og kan ske her.

- Vi står midt i en digital omstilling for hele samfundet, og vi har mere end nogensinde brug for de rigtigt gode ideer. Vi håber at præmierne kan give startskuddet for en ny spirende ide, der skaber vækst og arbejdspladser i erhvervslivet, siger Morten Bjørn Hansen.

Selskabet StartupBoost er stiftet af erhvervsfolk fra Kolding, som ønsker at hjælpe virksomhederne og de gode ideer.

- Entrepreneurial Weekend rammer plet i forhold til de målsætninger vi har med StartupBoost. Det handler om at understøtte de gode ideer og forretningsplaner, og få skabt opmærksomhed omkring alt det fantastiske som sker i Kolding disse år. Derfor er det et perfekt match for os, siger Frank Birkegaard, formand for StartupBoost.

Fynske Bank har støttet Entrepreneurial Weekend med sponsorater ved alle otte events der indtil nu er afholdt, og glæder sig over, at begivenheden nu får et markant løft.

- Hvis vi fortsat skal være et rigt samfund, har vi brug for, at de gode ideer får et skub bagpå, så de kan blive til ny forretning eller til nye virksomheder. Fynske Bank er stolte over at være en del af arbejdet i Entrepreneurial Weekend, hvor vi hylder dem, der kan gøre en forskel, slutter Morten Skov, filialdirektør for Fynske Bank Kolding.

Udgivet i Kolding